ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

Ο δημοσιογράφος Fabien Perrier απαντά στον Μπάμπη

Με ανάρτησή του στο Facebook ο Γάλλος δημοσιογράφος Fabien Perrier απαντά στον δημοσιογράφο και βουλευτή πλέον της ΝΔ Μπάμπη Παπαδημητρίου, εκφράζοντας παράλληλα την στήριξή του στη Liberation για το επίμαχο άρθρο της. Θυμίζουμε πως ο Μπάμπης Παπαδημητρίου είχε «βγει στα κάγκελα» επειδή η Liberation  χρησιμοποίησε το..
«Κούλης» (petit Koulis) αντί του «Κυριάκος».
H εφημερίδα έδωσε την απάντησή της (δείτε ΕΔΩ) στον Μπάμπη Παπαδημητρίου ο οποίος με αφορμή το άρθρο επιτέθηκε συλλήβδην σε Ευρωπαίους δημοσιογράφους και έντυπα μιλώντας για «πλέμπα δημοσιογράφων» που «έγλειφαν τα παπούτσια των Συριζαίων στα γεμάτα καπνό -χασισοκαπνό κιόλας- γραφεία μέσα στο Μαξίμου και έγραφαν μετά ό,τι τους άφηνε το θολωμένο από το χασίσι μυαλό τους».
Η ανάρτηση του Fabien Perrier:
«Αγαπητοί φίλοι,
Αυτό είναι αλήθεια: Έγραψα αρκετά άρθρα αναφέροντας το «Κούλης».
Για παράδειγμα στην Le Temps, τη Le Soir... Κι αυτό, παρά το γεγονός ότι δεν καπνίζω καθόλου (και το ότι δεν έχω προσκληθεί ποτέ στο Μέγαρο Μαξίμου για να καπνίσω μπάφο!) Όμως αν ο ΣΚΑΪ θέλει να το φαντάζεται...»