ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Φαρμάκι...

Μία μέρα μακριά από τη θέση του Γραμματέα του Τομέα Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, και ο Σταμάτης Μαλέλης, έχυσε πολύ... φαρμάκι για την ηγεσία και την γραμμή του κόμματός του.
«Εγώ δεξιά δεν θα ψηφίσω. Ήμουν αντίθετος με την ψήφο ανοχής», είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στο News 247, διερωτηθείς πότε λειτούργησαν τα συλλογικά όργανα που..
αποφάσισαν ψήφο ανοχής και ποιος επέλεξε το σύνθημα «η λογική επιστρέφει», με το οποίο πήγε στις κάλπες το Κίνημα Αλλαγής. «Εγώ το σύνθημα το είδα στον αέρα, όπως όλοι», είπε, εκτιμώντας ότι με την ανοχή στη ΝΔ δεν θα επέστρεφε ούτε μία ψήφος από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Στον απόηχο του εκλογικού αποτελέσματος, μάλιστα, μίλησε για ‘ηγεμονία του ΣΥΡΙΖΑ στην προοδευτική παράταξη’, ζήτησε από την Χαριλάου Τρικούπη να γίνει πιο αριστερό κόμμα και τόνισε την ανάγκη μίας μεγάλης δημοκρατικής παράταξης με άξονα το Κίνημα Αλλαγής. Ξεκαθάρισε πάντως πως δεν πρόκειται να θέσει θέμα ηγεσίας... (από το matrix24)