ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Ο Μ. Ψύλος παραμένει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ως απλός εργαζόμενος

«Ενας κύκλος κλείνει, ενας καινούργιος ανοίγει. Συνεχίζουμε ως εργαζόμενοι στο ΑΠΕ ΜΠΕ. Σας
ευχαριστώ για τη φιλία σας
» έγραψε στο fb ο μέχρι τώρα Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, Μιχάλης Ψύλος.
Ο Μ. Ψύλος έστειλε και επιστολή στους εργαζόμενους του ΑΠΕ-ΜΠΕ  στην οποία, αφού..
αναφέρεται στους λόγους που το οδήγησαν στην παραίτηση, κάνει έναν απολογισμό της θητείας του.
Ο ίδιος αναφέρει ότι παραμένει στο ΑΠΕ ΜΠΕ ως απλός εργαζόμενος, και ότι ευελπιστεί ότι θα συνεχίσει να βοηθάει το Πρακτορείο από όποιο μετερίζι κληθεί να το κάνει από τη νέα διεύθυνση.

Ο Μ. Ψύλος αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα εξής:
«Όπως ήδη γνωρίζετε, χθες το βράδυ υπέβαλα την παραίτησή μου ως Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του ΑΠΕ ΜΠΕ στον αρμόδιο υπουργό κ. Στέλιο Πέτσα . Ημουν ηθικά υποχρεωμένος να το κάνω και φυσικά για να διευκολύνω το έργο του. Ο κ.Πέτσας μου ζήτησε να παραμείνω στη θέση μου μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες επιλογής του νέου Προέδρου και Γενικού Διευθυντή.
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για τη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια. Κυρίως όμως να σας εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για την κατάθεση ψυχής που όλοι κάνατε για να βελτιώσουμε το ΑΠΕ ΜΠΕ σε όλους τους τομείς.
Πιστεύω ακράδαντα ότι αν πετύχαμε κάτι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δουλέψαμε ως ομάδα, συλλογικά, βάζοντας πάνω απ` όλα το συμφέρον του εθνικού πρακτορείου ειδήσεων της χώρας .
Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη αν στα χρόνια αυτά πίκρανα η δυσαρέστησα κάποιους ή κάποιες, αλλά θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι το κίνητρό μου ήταν αποκλειστικά και μόνο το πάθος μου για την καλύτερη λειτουργία του Πρακτορείου.
Παραμένω στο ΑΠΕ ΜΠΕ ως απλός εργαζόμενος, όπως ήμουν τα προηγούμενα 30 χρόνια και ευελπιστώ ότι θα συνεχίσω να βοηθάω το Πρακτορείο από όποιο μετερίζι κληθώ να το κάνω από τη νέα διεύθυνση.
Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου
Μιχάλης Ψύλος»

Ο κ. Ψύλος παρέθεσε και τον απολογισμό των πεπραγμένων του έναν απολογισμό που, όπως αναφέρει, κατέθεσε ήδη στο ΔΣ του ΑΠΕ ΜΠΕ και στον αρμόδιο υπουργό Στέλιο Πέτσα.