ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Ποιο όνομα ακούγεται για το ΑΠΕ-ΜΠΕ

To όνομά του είχε ακουστεί τις τελευταίες ημέρες για τη θέση του προεδρου - γενικού διευθυντή του ΑΠΕ-ΜΠΕ.
[Εξάλλου ο Μιχάλης Ψύλος παραιτήθηκε και θα παραμείνει στη θέση του μέχρι την αντικατάστασή του όπως του ζήτησε ο Πέτσας. Μάλιστα ο Ψύλος έστειλε και..
επιστολή (EΔΩ) στους εργαζόμενους του Πρακτορείου στην οποία αναφέρεται στους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση και κάνει έναν απολογισμό της θητείας του.]
Το όνομα λοιπόν που, όπως γράφει σήμερα και το e-tetradio (ΕΔΩ), παίζει πολύ σοβαρά για το ΑΠΕ-ΜΠΕ είναι αυτό του δημοσιογράφου Μπάμπη Παπαπαναγιώτου.

Ο Μπ. Παπαπαναγιώτου έχει εργαστεί στις εφημερίδες Αυγή, Πρώτη, Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, Έθνος, Αξία. Είναι ιδρυτικό μέλος του ραδιοφωνικού σταθμού 9,84 εργάζεται αδιαλείπτως στο ραδιόφωνο από το 1989.
Έχει επίσης εργαστεί 16 χρόνια στο ραδιόφωνο του Flash και σήμερα εργάζεται στο ραδιόφωνο του Alpha. Με έντονη τηλεοπτική παρουσία βρέθηκε στα στούντιο της ΕΤ2, του Alter, του Μega και σήμερα της ΝΕΤ.

Ο καλά πληροφορημένος Τακης Χατζής έγραψε σχετικά στο twitter: «Δεν έχω ιδέα ποιόν θα τοποθετήσουν στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Εδήσεων. Αυτό που ξέρω, είναι ότι χρειάζεται ένας νέος άνθρωπος ο οποίος εκτός των άλλων πρέπει να είναι καλός γνώστης των νέων τεχνολογιών και του διαδικτύου. Και δεν εννοώ του Twitter και του Facebook!»