ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

Οι Εικόνες συνεχίζουν το ταξίδι τους στο Λος Άντζελες

Ο Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» συνεχίζουν το οδοιπορικό τους στη λαμπερή πόλη του Λος Άντζελες με ένα συναρπαστικό δεύτερο μέρος, το Σάββατο 13 Ιουλίου στις 20.00 στο OPEN.
Το ρεπορτάζ ξεκινάει από τις διάσημες παραλίες της Σάντα Μόνικα, της Βένις, του Μανχάταν και του Μαλιμπού.
Το κύριο αξιοθέατο του Κόλπου..
ανακαλύπτει η δημοσιογραφική ομάδα των «ΕΙΚΟΝΩΝ» πως είναι η φυσική προβλήτα της Σάντα Μόνικα που προσφέρει διάφορες επιλογές για διασκέδαση σε μια πανηγυρική ατμόσφαιρα. Η παγκοσμίως γνωστή προβλήτα της Σάντα Μόνικα δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο, μικρό ή μεγάλο.
Σειρά για το ρεπορτάζ έχει το κέντρο του Λος Άντζελες που συνοψίζει στοιχεία από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της πόλης. Το Ελ Πουέμπλο, η China Town, η Little Tokyo όπως και η πανέμορφη Central Market στο κέντρο της πόλης παίρνουν με τη σειρά τους τη θέση που τους αξίζουν στο οδοιπορικό των ΕΙΚΟΝΩΝ. Η αυθεντικότητα του Λος Άντζελες ξεδιπλώνεται σε όλο της το μεγαλείο στο downtown της πόλης.
Το ρεπορτάζ συνεχίζεται στους δρόμους του δυτικού Hollywood με τα υπέροχα εστιατόριά του και τη Λεωφόρο Melrose που συνδυάζει το γλέντι με τη μόδα.
Η νυχτερινή ζωή δίνει διαφορετικό τόνο σε μία πόλη που όλα μπορούν να σου συμβούν. Οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» μπαίνουν στα διάσημα bars και clubs του Λος Άντζελες και μας δείχνουν τί σημαίνει αληθινή διασκέδαση στην πόλη των Αγγέλων.
Το οδοιπορικό στο Λος Άντζελες ολοκληρώνεται με τη Venice Beach που είναι το πνευματικό κέντρο της αντι-κουλτούρας στο L.A.