ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Γιατί τα βρόντηξε ο Μαλέλης από το ΚΙΝΑΛ

Επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια

Διάσταση απόψεων ανάμεσα στη Φώφη Γεννηματά και τον Σταμάτη Μαλέλη για το στίγμα της μετεκλογικής πορείας του ΚΙΝΑΛ σημειώθηκε στη συνάντησή τους το απόγευμα της Τετάρτης.
Κατόπιν τούτου ο Μαλέλης παραιτήθηκε από εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ και προφανώς θα επιστρέψει σε γνώριμα λημέρια και..
σε αυτό που, όπως λένε, ξέρει να κάνει καλά: την τηλεόραση. Εξάλλου τελευταία ήταν αυτός που έστησε το διαδικτυακό κανάλι του Μαρινάκη.
Στη δήλωση που βρίθει αιχμών κατά της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ (κάποιοι έκαναν λόγο για υπερβολές και για προαναγγελθείσα από καιρό έξοδο) ο Σταμάτης Μαλέλης αναφέρει:
"Σήμερα συναντήθηκα με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, κ Φώφη Γεννηματά. Στη μεταξύ μας συνάντηση επικυρώθηκε αυτό που συμβαίνει εδώ και δυο μήνες. Η διάσταση απόψεων και προσεγγίσεων για τα χαρακτηριστικά που πρέπει να λάβει η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη. Η κυρία Γεννηματά, όπως έχει κάθε δικαίωμα σκοπεύει να δρομολογήσει αλλαγές στην κομματική διάρθρωση, με τις οποίες εγώ δεν συμφωνώ.
Την ευχαρίστησα για τη συνεργασία. Θέλω να διαβεβαιώσω όλους οτι θα συνεχίσω να παλεύω για ένα προοδευτικό και ριζοσπαστικό Κινημα και για μια μεγάλη δημοκρατική παράταξη που θα είναι σε ετοιμότητα να προστατεύσει την κοινωνία, τις κατακτήσεις της και κυρίως το κοινωνικό κράτος.
Πιστεύω ότι έρχονται δύσκολες μέρες για τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους και το Κίνημα πρέπει να είναι μπροστά με καθαρές και όχι αμφίσημες απόψεις.
Την κριτική μου σε πράξεις και παραλείψεις που οδήγησαν το ΚΙΝΑΛ να χάσει την ηγεμονία του προοδευτικού χώρου θα την ασκήσω στα όργανα του Κόμματος .
Εκπτώσεις στις αρχές μου και στις ιδέες μου δεν κάνω.
Θέσεις τις οποίες δεν πιστεύω δεν μπορώ να υπηρετήσω."