ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

Πανελλαδική κάλυψη των ασφαλισμένων του ΕΔΟΕΑΠ από την Iatrica

Σύμβαση με το δίκτυο μικροβιολογικών και ακτινολογικών διαγνωστικών ιατρείων της Iatrica υπέγραψε η διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ για την πανελλαδική κάλυψη των ασφαλισμένων του.
Η συμφωνία αφορά στη δυνατότητα των ασφαλισμένων του ΕΔΟΕΑΠ να πραγματοποιούν διαγνωστικές μικροβιολογικές και ακτινολογικές εξετάσεις μέσω του δικτύου στους περισσότερους νομούς..
της χώρας με 148 ιατρεία (132 μικροβιολογικά και 16 ακτινολογικά).
Η Ιatrica αποτελεί πανελλαδικό δίκτυο διαγνωστικών ιατρείων του medisyn (συνεταιρισμός ιατρών μικροβιολόγων) και διαθέτει πιστοποίηση 9001:2008 για την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων. Οι ασφαλισμένοι μπορούν να εξυπηρετούνται, επισημαίνοντας την ιδιότητα ασφαλισμένου του ΕΔΟΕΑΠ, από το τηλεφωνικό κέντρο της Iatrica (210-3413400 μεταξύ 9.00 – 17.00). Για τη διενέργεια των εξετάσεων θα πρέπει να διαθέτουν το σχετικό παραπεμπτικό. Για τις μικροβιολογικές εξετάσεις θα καταβάλλουν μειωμένη συμμετοχή κατά 20% (από την αναφερθείσα στο παραπεμπτικό), ενώ για τις ακτινολογικές μεγαλύτερη (από την αναφερθείσα στο παραπεμπτικό). Για αυτό και προτείνεται να ενημερώνονται για το κόστος συμμετοχής τους από πριν.