ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

Νάτος κι ο Διονύσης

«Εγώ πιστεύω ότι θα τα καταφέρει ο Μητσοτάκης, δεν έχει δικαίωμα να αποτύχει» δήλωσε ο Διονύσης Σαββόπουλος στον ΣΚΑΪ κληθείς να σχολιάσει το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής.
«Ο κόσμος είναι κουρασμένος αλλά δεν έχει χάσει τις ελπίδες τους» πρόσθεσε ο πάλαι ποτέ τραγουδοποιός ενώ απευθυνόμενος προς τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα είπε ότι..
«θα πρέπει να ωριμάσει».

Σημείωσε, δε, ότι αυτό που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν να εκμεταλλευτεί το εμφυλιακό κλίμα στο οποίο παλαιότερα είχε επενδύσει ο Ανδρέας Παπανδρέου.
Ερωτηθείς για τις προσδοκίες του από τη νέα κυβέρνηση ο Διονύσης Σαββόπουλος απάντησε ότι «το πρώτο που περιμένω είναι δουλειές. Περιμένω ύφος στην εξουσία, να υπάρχει πολιτισμός, διάλογος και όχι η μισαλλοδοξία και το αλληλοφάγωμα».
Σχολιάζοντας τον τρόπο με τον οποίο ψήφισαν οι πολίτες είπε ότι «αυτη τη φορά η ψήφος ήταν πέρα από το αριστερά-δεξιά αλλά με την συνειδητοποίηση ότι το καράβι της Ελλάδας χρειάζεται έναν καπετάνιο που να μπορεί να διαβάζει τον χάρτη και όχι το φλιτζανάκι του καφέ».

«Ο κόσμος έδειξε ότι καταλαβαίνει την πραγματικότητα πια, ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, ότι πρέπει να τα καταφέρει ο Μητσοτάκης και να ωριμάσει ο Τσίπρας διαφορετικά θα δούμε άσχημα πράγματα» πρόσθεσε ο Διονύσης Σαββόπουλος και συμπλήρωσε ξανά ότι «δεν έχει δικαίωμα να αποτύχει ο Μητσοτάκης, ο κόσμος είναι κουρασμένος αλλά δεν έχει χάσει τις ελπίδες του».