ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Η «δημοκρατία» μπέρδεψε τον Αυτιά και τα καλώδια την Τσέγκου

Πρωί Σαββάτου, ώρα 06.45. Ο Γιώργος Αυτιάς (παρέα με την Τσέγκου) σε πλήρη εγρήγορση και έξαρση. Τα γεγονότα φαίνεται να τον έχουν ξεπεράσει και ο δημοσιογράφος προσπαθεί να προσαρμοστεί στην σκληρή επικαιρότητα του διπλού φονικού στο Ν. Ηράκλειο.
Γεμάτος έξαψη προσπαθεί να κάνει μια σύνδεση με τον τόπο τoυ εγκλήματος αλλά δεν του βγαίνει. Τότε ως από μηχανής ο κλητήρας φέρνει τις σαββατιάτικες εφημερίδες. «Ηρθαν. Ηρθαν οι εφημερίδες!. Στοπ, εδώ είμαστε!..» Με ένα ύφος ανακούφισης ο Αυτιάς αρχίζει να διαβάζει τα πρωτοσέλιδα. «Κολλάει» λίγο  στο πρωτοσέλιδο της Espresso, που έχει βασικό, τεράστιο, τίτλο.. 
«ΕΡΩΤΑΣ extra small» (καμμιά επαφή με την πραγματικότητα τα παιδιά - εκτός κι αν έκλεισαν νωρίς το φύλλο και δεν πρόλαβαν τα γεγονότα των 19.30).
Οταν έρχεται η σειρά της «δημοκρατίας» ο Αυτιάς βλέπει τον πρωτοσέλιδο τίτλο κι αναστατώνεται: «ΕΚΤΕΛΕΣΗ εντός 30 ημερών». Οπα εδώ είμαστε, σκέφτεται, κάτι παίζει! Γρήγορα όμως ανακαλύπτει το μπέρδεμα (του) καθώς η εφημερίδα δεν αναφέρεται στο διπλό φονικό του Ν. Ηρακλείου αλλά στους πλειστηριασμούς εξπρές λόγω οφειλών στα ασφαλιστικά ταμεία...
Αφού βρίσκει την διαφορά, προχωρά στην ανάγνωση των υπολοίπων πρωτοσέλιδων σταματώντας με έμφαση σε κάποια από αυτά (προφανώς φίλων-συνεργατών του) όπως η... «Ακρόπολις»!
Λίγη ώρα αργότερα η Μάγδα Τσέγκου θα μπερδευτεί κι αυτή (όχι με τίτλο πρωτοσέλιδου) αλλά με τα καλώδια του στούντιο. Αποτέλεσμα να πέσει, να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Περαστικά σας...