ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Ανδρουλιδάκης: Η εφημερίδα θα βγει όποια κι αν είναι η Εξέλιξη

Απορρίφθηκε η αίτηση του επιχειρηματία και από το τμήμα Αναστολών

Στον αέρα και πάλι η καινούργια εφημερίδα «Εξέλιξη» που ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει μέσα στον Νοέμβριο από τον Μιχάλη Ανδρουλιδάκη. Ο επιχειρηματίας διαβεβαίωνε μέχρι την τελευταία στιγμή τους εργαζόμενους πυ είχε προσλάβει (;) ότι το φύλλο θα βγεί όποια... εξέλιξη κι αν έχουν οι δικαστικές του περιπέτειες...του.
Ο εκδότης και πρώην καναλάρχης συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης, μετά και την απόφαση του Ά Πενταμελούς τμήματος Αναστολών βάσει της οποίας απερρίφθη η αίτηση μετατροπής της ποινής που είχε υποβάλλει. Η απόφαση του τμήματος Αναστολών ανοίγει το..
δρόμο για τη φυλάκιση του καταδικασθέντος εκδότη.
Θυμίζουμε ότι ο Αρειος Πάγος είχε απορρίψει την αίτηση που είχε υποβάλει ο Ανδρουλιδάκης κατά της απόφασης του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών, χωρίς αναστολή, για το αδίκημα της υπεξαίρεσης 2,4 εκατ. ευρώ.
Μετά την καταδικαστική απόφαση, τον Ιούλιο του 2012, ο Μ. Ανδρουλιδάκης είχε οδηγηθεί στη φυλακή, αλλά αποφυλακίστηκε για λόγους υγείας μέχρι να υπάρξει η τελική ετυμηγορία του Αρείου Πάγου.