ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Βαξεβάνης για τη Newsbomb μετά την αποχώρηση Χίου

Προς αναζήτηση νέου προσώπου για να αναλάβει την εφημερίδα Newsbomb βρίσκεται ο επιχειρηματίας Δημήτρης Γιαννακόπουλος (γιος του Παύλου).
Ο επικεφαλής του ιντερνετικού ομίλου DPG, βρίσκεται σε αδιέξοδο μετά την επεισοδιακή αποχώρηση του Στέφανου Χίου από την εφημερίδα.
Mετά την αποχώρηση Χίου η Newsbomb, όπως έχουν γράψει οι zoornalistas, «εξαφανίστηκε» και από τα δελτία των πρακτορείων με τις επίσημες κυκλοφορίες των ημερήσιων εφημερίδων. Στοιχεία υπάρχουν μόνο για τις δύο πρώτες ημέρες κυκλοφορίας της, δηλαδή την Δευτέρα 11/10 (πούλησε 12.240 φύλλα) και την Τρίτη 12/10 (πούλησε 11.120 φύλλα). Εκτοτε αγνοείται η τύχη της (κυκλοφοριακά) και ουδείς γνωρίζει πόσα φύλλα πουλάει η  Newsbomb, στην οποία ο Δημήτρης..
Γιαννακόπουλος έχει επενδύσει πολλά -και δεν εννοούμε χρήματα...
Τώρα ο επιχειρηματίας, αν πιστέψουμε το Secret των Παραπολιτικών, βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Κώστα Βαξεβάνη, εξετάζοντας το ενδεχόμενο συνεργασίας του δημοσιογράφου με την εφημερίδα Newsbomb.