ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Οι φωνές του διευθυντή ακούστηκαν μέχρι τον Φλοίσβο

Δέσμιος επιχειρηματικών και ποδοσφαιρικών προβλημάτων ο ΣΚΑΙ του Αλαφούζου…

Μέχρι τον Φλοίσβο ακούστηκαν οι φωνές του διευθυντή που άρχισε να στολίζει με τα γνωστά «γαλλικά» του το σύμπαν του ομίλου. Ο διευθυντής ξέσπασε μη αντέχοντας την άκομψη ιεράρχηση των ειδήσεων, την αξιολόγηση άνωθεν και το πουσάρισμα των θεμάτων που θέλει το «αφεντικό».
Όλα ξεκίνησαν από μια «δυσανάγνωστη» είδηση που μετέδωσε το ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ εναντίον της Σούπερ Λίγκας και ο γνωστός διευθυντής, οδεύοντας στο γραφείο του, σταυροκοπήθηκε, μονολογώντας: «Δεν μπορεί, κάποιος ξέχασε να διαβάσει το θέμα, να εξηγήσει όλη την πληροφορία».
Στη σύσκεψη, έγινε κοινωνός των προθέσεων του big boss που τα έβαζε με τη διοίκηση της Σούπερ.. Λίγκας όταν αυτή αποφάσισε να στολίσει με πρόστιμα που φτάνουν έως τις 300.000 ευρώ, τις ομάδες που συνδέονται με ΜΜΕ και προβαίνουν σε δυσφημιστικά σχόλια για τον Συνεταιρισμό και τους δύο ισχυρούς χορηγούς του, τη NOVA και τον ΟΠΑΠ.
Οσο και να αντέδρασε το στέλεχος των ειδήσεων για την προνομιακή μεταχείριση της είδησης, πάνω και από τον Τόμσεν μεταδόθηκε, το θέμα είναι ότι η σχετική διάταξη στοχεύει ξεκάθαρα τον ΣΚΑΙ και τον Γιάννη Αλαφούζο, που έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τόσο τη Λίγκα όσο και το συνδρομητικό κανάλι,  Nova, με το οποίο βρίσκεται μάλιστα σε δικαστική διαμάχη.