ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Nέες περικοπές μισθών στο Mega...

 ...για να μην γίνουν, λέει, απολύσεις!

«Να ενισχύσουν το κανάλι ή να το αφήσουν να φυτοζωεί»; Σε αυτό το δίλημμα συμπυκνώνεται ο… Mega προβληματισμός των εκδοτών, λίγο μετά την ένεση ρευστότητας που χορήγησαν στο κανάλι με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου! Γνωρίζοντας ότι τα χρήματα που εισέρευσαν στα ταμεία του σταθμού δεν φθάνουν για να καλύψουν ούτε τις υποχρεώσεις του επόμενου εξαμήνου, οι μεγαλομέτοχοι καλούνται να αποφασίσουν, αν επιθυμούν να διατηρήσουν «ζωντανό» και ισχυρό το brand name που έχουν στα χέρια τους ή αν θα το αφήσουν να συρρικνωθεί.
Συνομιλητές, τόσο της οικογένειας Μπόμπολα όσο και της οικογένειας Βαρδινογιάννη,.. υποστηρίζουν ότι και οι δύο πλευρές επιθυμούν να προστατεύσουν το κύρος του μεγάλου καναλιού και παράλληλα προτίθενται να το ενισχύσουν για να παραμείνει leader στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία. Το μόνο ερωτηματικό – σύμφωνα με τις ίδιες πηγές – είναι η στάση που θα κρατήσει ο Ψυχάρης. Παρόλα αυτά, οι εργαζόμενοι με το πρόσχημα της κατάστασης στην αγορά δεν θα γλυτώσουν τον νέο γύρο περικοπών στους μισθούς τους! Η απόφαση είναι ειλημμένη και θα πλασαριστεί ως απάντηση στην αποφυγή απολύσεων!
N.N / media windows