ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Νέα σφαγή εργαζομένων στον ΔΟΛ

Οι νέες μαζικές απολύσεις στον ΔΟΛ στις οποίες προχώρησε ο Σταύρος Ψυχάρης σήμερα είχαν προαναγγελθεί. Εξ άλλου το μεγάλο αφεντικό κι ο γκαλερίστας σύμβουλός του έχουν πει ότι μέχρι τέλους του χρόνου θα πρέπει να έχουν φύγει από το κτίριο της Μιχαλακοπούλου τουλάχιστον 250 εργαζόμενοι...
Ο Σταύρος Ψυχάρης με ανακοίνωσή του, που είχε δημοσιοποιηθεί και στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών, το είχε.. ξεκαθαρίσει γνωστοποιώντας τη «συγχώνευση λειτουργικών τμημάτων και εταιρειών», την «πώληση ή διακοπή ζημιογόνων δραστηριοτήτων» και τη «δραστική περικοπή του κόστους».
 Το νέο πογκρόμ απολύσεων ήταν σε εξέλιξη στον ΔΟΛ από το μεσημέρι και μέχρι αυτή τη στιγμή έχει αποδεκατισθεί το Αρχείο του Οργανισμού και ένα μεγάλο μέρος από την τεχνική..
υποστήριξη. Οι απολύσεις αφορούν κυρίως ειδικότητες διοικητικού προσωπικού, αφού όπως γράφει ο Σχολιαστής της ΕΠΗΕΑ, το κομμάτι των δημοσιογράφων θα εξαιρεθεί για αυτό το μήνα.
Μέχρι τώρα έχουν ειδοποιηθεί 18 εργαζόμενοι από το τμήμα της διεύθυνσης ανθρωπίνου δυναμικού  από τους 25 που είναι στις λίστες της νομικής υπηρεσίας του ΔΟΛ.
Δυστυχώς υπάρχει και η αυριανή μέρα με άλλες 25 απολύσεις, με τα σωματεία και τους εκπροσώπους να βρίσκονται σε αδράνεια.
Ας κρατήσουνε τουλάχιστον τους τύπους και να συγκαλέσουν μία γενική συνέλευση αφού στην πραγματικότητα είναι σωματεία σφραγίδες.
Οι μισθοί των μεγαλοστελεχών  και των μεγαλοσυνταξιούχων σώθηκαν και αυτόν το μήνα, δίνοντας το «τυράκι» της εξόφλησης των δεδουλευμένων του Οκτωβρίου στις 15 Νοέμβριου, δηλαδή 3 μέρες νωρίτερα από τα δεδουλευμένα  του Σεπτεμβρίου.
-