ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Δέκα χρόνια από το μεγάλο τραύμα στην «Αθλητική Ηχώ»

Πάνε δέκα χρόνια! Ήταν 31 Οκτωβρίου του 2003 όταν ο Κλεομένης Γεωργαλάς έφυγε από κοντά μας ξαφνικά. Ο θάνατός του έβαζε την «Αθλητική Ηχώ» σε άλλες ράγες. Όχι πως η προηγούμενες, εκείνες που πορεύτηκε ο Κλεομένης, είχαν εξασφαλισμένο πέρασμα από τις Συμπληγάδες των τεράστιων προβλημάτων. Αλλά αυτές, οι νέες ράγες, μετά τα πρώτα χιλιόμετρα σε λειμώνες ευφορίας, μπήκαν στην κατηφόρα και οδηγούσαν με νομοτελειακή συνέπεια στον γκρεμό – και περί το τέλος στον εκχυδαϊσμό μιας ιστορικής έκδοσης.
Το πρωτοσέλιδο αυτό, με ημερομηνία 1η Νοεμβρίου 2003, ήταν το πιο εύκολο τεχνικά (ως μονοθεματικό) και το πιο δύσκολο ψυχικά, από τα πολλά που στήσαμε με τον Γιώργο Σαλλιών στην (καλλι)τεχνική επιμέλεια. Τα χέρια ήταν βαριά, το μυαλό περισσότερο. Μας πήρε ώρες. Κυριολεκτικά ώρες. Από τις πολλές που χρειάστηκαν για να χωρέσει στο μυαλό μας η απώλεια. Και μαζί οι συνέπειες για τη συνέχεια..
                                                                                                                       Διον. Βραϊμάκης / harddog