ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2013

Δεν κάνουμε πίσω, όσο κι αν κλάψει γονυπετής ο Ψυχάρης...

Ευθεία επίθεση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς εναντίον του εκδότη του ΔΟΛ Σταύρου Ψυχάρη αλλά και του γιού του Ανδρέα (βουλευτή της ΝΔ), εξαπέλυσε ο αρχηγός των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος. Αιτία κι αυτή τη φορά δημοσίευμα της εφημερίδας Τα Νέα το οποίο υποστήριζε ότι το κόμμα Καμμένου ενοικιάζει αντί 6.000 ευρώ κτίριο για τα γραφεία του, το οποίο ανήκει στον πατέρα του!
Στο δημοσίευμα απάντησαν με ανακοίνωση τους οι ΑΝΕΛ που αναφέρουν πως όσους μεσάζοντες και να βάλει ο Ψυχάρης και όσο και αν κλάψει γονυπετής, πάλι δεν θα αποσύρουν αυτή τη φορά την αγωγή και θα εκτελέσουν τις αποφάσεις!
Μάλιστα στην άκρως ειρωνική -συν τοις άλλοις- ανακοίνωση ο Καμμένος και το κόμμα του «εύχονται λόγω της ιδιαιτέρας σχέσεως του Ψυχάρη με την Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους..
του οποίου υπήρξε διοικητής, ο Θεός να τον συγχωρέσει»!..
Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο της ανακοίνωσης του Καμμένου και των ΑΝΕΛ για τον Σταύρο Ψυχάρη και τον γιό του:
«Ο καταδικασμένος για συκοφαντική δυσφήμιση, εκδότης,
Ο συνέταιρος και χρηματοδοτούμενος από κοινό λογαριασμό με τον προφυλακισμένο Ρέστη, εκδότης,
Ο μόνος εκδότης παγκοσμίως, που στις 21 Ιουνίου 2009 στην εφημερίδα του είχε εκτενές ρεπορτάζ για τη συνάντηση Καραμανλή - Ερντογάν που δεν έγινε ποτέ,
Ο κουμπάρος του υπουργού Τύπου της Χούντας, Σταματόπουλου, εκδότης,
Ο λαμβάνων δάνεια σε εποχή κρίσης, άνευ εγγυήσεων, εκδότης,
Ο πατέρας του πρόξενου της Ελλάδας στην Κύπρο κατά τη διάρκεια των ελληνοποιήσεων στις εκλογές του 2000, εκδότης,
Ο πατέρας του πρόξενου της Ελλάδας στη Γερμανία κατά τη διαφυγή Χριστοφοράκου, εκδότης,
Ο χρήστης του πολυτελούς γιοτ 80 ποδιών Best ten σε offshore που διερευνάται, εκδότης,
Ο διαχειριστής τουλάχιστον έως το 1996 της εταιρείας Royal στον φορολογικό παράδεισο των νήσων Cayman, εκδότης,
σήμερα ασχολείται με την ενοικίαση των γραφείων των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ έναντι 6.000 ευρώ το μήνα.
Η έρευνα της εφημερίδος σταματά λίγα μέτρα πριν από τη διασταύρωση Αμφιθέας και Λεωφόρου Συγγρού, όπου η Νέα Δημοκρατία - της οποίας βουλευτής είναι ο γιος του - που ενοικιάζει από τον πτωχευμένο Βωβό αντίστοιχο κτίριο προς 95.000 ευρώ το μήνα, σε αντιστοιχία των τετραγωνικών των γραφείων των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ σε τιμές Σαμαρά – Βωβού το μίσθωμα θα ανήρχετο σε 32.800 ευρώ το μήνα.
Ευχόμεθα λόγω της ιδιαιτέρας σχέσεώς του με την Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους που υπήρξε διοικητής, ο Θεός να τον συγχωρέσει.
Εμείς οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, όσους μεσάζοντες και να βάλει και όσο και αν κλάψει γονυπετής, πάλι δεν θα αποσύρουμε αυτή τη φορά την αγωγή και θα εκτελέσουμε τις αποφάσεις»