ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Διήμερο αφιέρωμα στον Lou Reed

Διήμερο αφιέρωμα στον Lou Reed, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, θα μεταδώσει ο ραδιοσταθμός Red 96.3. Aυτό το σαββατοκύριακο είναι αφιερωμένο στον νεοϋορκέζο ρόκερ, που η απώλεια του σημάδεψε την ροκ μουσική μέσα στο 2013.
Ο θάνατός του στις 27 Οκτωβρίου από κύρωση του ήπατος παρά την μεταμόσχευση που είχε δεχθεί την Άνοιξη, συγκίνησε όλη την ροκ κοινότητα. Ο David Bowie αλλά και οι Arcade Fire, o Peter Gabriel αλλά και οι Arctic Monkeys τίμησαν με τραγούδια και δηλώσεις την προσωπικότητα ενός ανθρώπου που με το στυλ του στην ερμηνεία και στην κιθάρα επηρέασε σχεδόν τους πάντες.
Αυτό λοιπόν το weekend, μια εβδομάδα μετά τον θάνατο του Lou Reed,  ο RED 96,3 μεταδίδει τα..
εμβληματικά τραγούδια του από τους Velvet Underground και την πλούσια προσωπική του καριέρα, ανακαλεί ιστορίες που θυμίζουν κινηματογραφική ταινία και αναφέρεται στην κληρονομιά του προς την σημερινή και την επόμενη γενιά.
Στα πλαίσια του τιμητικού αφιερώματος ακούστε και την ιστορική συναυλία που έδωσε ο LouReed τον Μάϊο του  1978 στο Bottom Line της Nέας Υόρκης