ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Τι γυρεύει ο Χατζηνικολάου στη Μιχαλακοπούλου;

 To «45άρι» του Ψυχάρη, τα ευφάνταστα σενάρια των διαδρομιστών και το κουίζ που διαψεύστηκε...

Ανέκαθεν οι σχέσεις των δυο ανδρών ήταν εξαιρετικές και εξακολουθούν να είναι, όπως επίσης και οι συναντήσεις τους ήταν τακτικές, τόσο σε προσωπικό όσο και σε οικογενειακό επίπεδο.
Τα στοιχεία όμως αυτά δεν ήταν ικανά, για να περάσει απαρατήρητο το γεγονός ότι εσχάτως οι επαφές τους έχουν πυκνώσει! Και πιο συγκεκριμένα, οι συχνές επισκέψεις του επικεφαλής του «Real Group» Νίκου Χατζηνικολάου στο γραφείο του ισχυρού άνδρα του ΔΟΛ, Σταύρου Ψυχάρη. Αφού σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιτυχημένος εκδότης έχει περάσει το κατώφλι της Μιχαλακοπούλου τουλάχιστον τρεις φορές το τελευταίο δεκαήμερο, προκαλώντας ερωτήματα,
τόσο για το πλήθος των επισκέψεων όσο και για τον τόπο των συναντήσεων!
Μοιραία λοιπόν οι «διαδρομιστές» που αρέσκονται στη διακίνηση σεναρίων, ενίοτε ευφάνταστων και αντιφατικών μεταξύ τους, υποστηρίζουν διάφορα απίθανα: από το ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου μεταφέρει μηνύματα των Βαρδινογιάννηδων, μέχρι ότι εισέρχεται στο Mega και την Ίριδα μέσω του ΔΟΛ!
Πάντως, ανεξάρτητα από όλα αυτά (φαιδρά ή μη), όλοι συμφωνούν ότι η σχέση Ψυχάρη - Χατζηνικολάου είναι μπετόν αρμέ! Κι ας θυμήθηκαν ορισμένοι «φωτογραφικό» κουίζ με αναφορές στο ΣΔΟΕ που φιλοξενήθηκε στα μέσα Σεπτέμβρη σε αποκαλυπτική στήλη της απογευματινής του ΔΟΛ που υπογράφει γνωστός δημοσιογράφος, με το ψευδώνυμο, «45άρι» του αφεντικού!
- πηγή: enimerosi24.gr