ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Ο Μαλέλης εξωθεί σε παραίτηση τον Ευαγγελάτο

Το ενδεχόμενο ακόμη και να εγκαταλείψει τον ΣΚΑΙ, λέγεται ότι εξετάζει ο Νίκος Ευαγγελάτος και αιτία φέρεται να είναι οι αντίξοες συνθήκες κάτω από τις οποίες καλείται καθημερινά να βγάλει την εκπομπή του! Η έλλειψη λινκ για να κάνει συνδέσεις, οι περιορισμοί που του επιβάλει η διοίκηση και η νέα διεύθυνση σχετικά με την επιλογή των καλεσμένων, δίνοντας προτεραιότητα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ακόμη και οι απαγορεύσεις που υφίσταται στη χρήση των σχολιαστών του σταθμού… συνθέτουν το ασφυκτικό πλαίσιο που θέλει να αποτινάξει!
Στις εκπλήξεις όμως που επιφυλάσσουν οι ανατροπές στο κανάλι του Φαλήρου το προσεχές..
διάστημα, δεν αποκλείεται να δούμε τον Γιώργο Αυτιά να μετακινείται από το Σαββατοκύριακο, στην πρωινή καθημερινή ζώνη! Και το δίδυμο Λυριτζή – Οικονόμου στη θέση της νεαρής Άννας Μπουσδούκου!
Την ίδια ώρα ο ΣΚΑΪ χάνει ακόμη έναν έμπειρο συνεργάτη, την Κατερίνα Αλεξανδρίδη, με δεκαετή θητεία στα διεθνή, η οποία φεύγει για Γερμανία ως ανταποκρίτρια του STAR.
- πηγή: media windows