ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Σε σκηνοθεσία Νίκου Ευαγγελάτου!

Πολλοί ειναι αυτοί που κάθε μέρα στήνονται κάθε απόγευμα μπροστά στην τηλεόρασή τους για να παρακολουθήσουν τον καβγά και τις αψιμαχίες ανάμεσα στον δημοσιογράφο Τάκη Χατζή και την συνάδελφό του Ελένη Καλογεροπούλου, στο προδελτίο του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΪ. Πολλοί είναι κι αυτοί που κάνουν λόγο για «στημένη» και σκηνοθετημένη αντιπαράθεση για λόγους τηλεθέασης - ιδέα του Ευαγγελάτου λένε κάποιοι.
Το πρόβλημα όμως είναι ότι πολλές φορές τώρα τελευταία όλο και πιο συχνά οι καβγάδες ανάμεσα στο «επιτυχημένο δίδυμο» ξεφεύγουν από τα όρια. Μάλιστα ο Τάκης Χατζής φαίνεται πως έχει πάρει..
πολύ σοβαρά τον ρόλο του (υπό τις οδηγίες του σκηνοθέτη Ευαγγελάτου) και το τελευταίο διάστημα βγαίνει εκτός εαυτού (φροντίζει και η «κυρία» γι αυτό) και δύσκολα μαζεύεται...
Ακόμη και η φίλη και «συντρόφισσα» Καλογεροπούλου φαίνεται να εκπλήσσεται από την σφοδρότητα τής εναντίον της κριτικής που ξεπερνάει κατά πολύ τον «στημένο» καβγά και τη σκηνοθετημένη αντιπαράθεση.
Είναι αυτό που λένε πως έχει μπει για τα καλά στο πετσί του ρόλου του...