ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Ποιοι θέλουν να διώξουν τον Πρετεντέρη από το Mega

Αναμένονται ραγδαίες αλλαγές καθώς τoν θεωρούν «καμμένο χαρτί»

Σκέψεις ακόμα και για την αποπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη από το MEGA έχουν αρχίσει να κάνουν τα αφεντικά του Μεγάλου Καναλιού.
Η αφορμή για να εκδηλωθεί το αρνητικό κλίμα που υφέρπει εδω και καιρό δόθηκε από τα χαμηλά ποσοστά που συγκεντρώνει πλέον η εβδομαδιαία εκπομπή "Ανατροπή".
Η επιστροφή του Νίκου Χατζηνικολάου μέσα από τη συχνότητα του STAR εχει ουσιαστικά εκμηδενίσει την οποία τηλεθέαση διατηρούσε ο Γ. Πρετεντέρης.
Για παράδειγμα, στην αναμέτρηση της Δευτέρας, η εκπομπή "Στον ενικό", με προσκεκλημένο τον Αδωνι Γεωργιάδη, απέσπασε 27,6%, με την "Ανατροπή" να περιορίζεται στο 12,5%...
Οπως γίνεται αντιληπτό, η ήττα του MEGA ηταν τεράστια, δεδομένου οτι μέχρι και πριν από έναν..
μήνα το STAR είχε εντελώς διαφορετική φυσιογνωμία.
Οι ισχυροί του Μεγάλου Καναλιού θεωρούν οτι ο Γιάννης Πρετεντέρης έχει αρχίσει να μετρά αντιστροφα. Για πολλούς εχει "καεί". Κι αυτό φαίνεται, εκτός των άλλων, και από τους καλεσμένους που φιλοξενεί. Εσχάτως, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν οτι ο Μάκης Βορίδης είναι συμπαρουσιαστής του. Επειδη το MEGA είχε επενδύσει στον ενημερωτικό τομέα, αλλά και στην παρέμβαση των εβδομαδιαίων εκπομπών, βλέπει οτι με τον αρθρογράφο των ΝΕΩΝ δεν μπορεί να διατηρήσει το συγκεκριμένο προνόμιο.
Ο ισχυρός ανδρας του "Πήγασου" και μεγαλομέτοχος του MEGA, Γιώργος Μπόμπολας, εμφανίζεται σφόδρα ενοχλημένος, αφού σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να δεχθεί οτι την πρωτοκαθεδρία στην τηλεθέαση των εβδομαδιαίων εκπομπών θα την έχει ο Νίκος Χατζηνικολάου, με τον οποίο δεν διατηρεί και τις καλύτερες σχέσεις.
Οσοι, λοιπον, γνωρίζουν το παρασκήνιο δεν αποκλείουν να υπάρξουν ραγδαίες αλλαγές, που θα φτάσουν μέχρι και το "κόψιμο" της εκπομπής του Γ. Πρετεντέρη.
- Secret Παραπολιτικά / Nonews