ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Αποκαλυπτικό το Digital TV Ιουνίου

 Άκρως ενημερωμένο με όλες τις τελευταίες εξελίξεις κυκλοφορεί στα περίπτερα το τεύχος Iουνίου του Digital TV info. Στο νέο τεύχος όχι μόνο θα βρείτε όλες τις τελευταίες εξελίξεις από το επερχόμενο switch off της Κρήτης, αλλά και όλες τις λεπτομέρειες από την δορυφορική μετάδοση των καναλιών της ΕΡΤ στις 3E.
Η Ματίνα Παπαχριστούδη σας αποκαλύπτει σε αποκλειστικότητα τα πάντα για τον διαγωνισμό και τις άδειες ψηφιακής της ψηφιακής τηλεόρασης. Διαβάστε ποιο μοντέλο θα ακολουθηθεί, ποιοι παίκτες κάνουν πίσω και ποιοι νέοι παίχτες ετοιμάζονται να μπουν στο παιχνίδι των ψηφιακών αδειών.
Το κεντρικό θέμα του περιοδικού στηρίζεται στο γεγονός ότι κάθε σπίτι πλέον διαθέτει μια HD τηλεόραση και άρα υπάρχει ανάγκη για HD περιεχόμενο. Και εκεί έρχεται ο..
Γιάννης – Φίλιππος Δημητριάδης, ο οποίος σαρώνει την ζώνη Clarke και σας αποκαλύπτει όλα τα ελεύθερα HD κανάλια που εκπέμπονται από αυτή. Χωρίς καμία απολύτως χρέωση μπορείτε να παρακολουθήσετε περίπου 150 δορυφορικά κανάλια υψηλής ευκρίνειας, πολλά από τα οποία είναι άκρως ποιοτικά.
- διαβάστε: Η καθυστερημένη ψηφιακή Ελλάδα με ευθύνη των πολιτικών-media-κών συμφερόντων