ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Αλλαγές στην διευθυντική ομάδα των «Νέων»

 Τις τελευταίες δύο εβδομάδες συμμετέχει σε όλες τις συσκέψεις των «Νέων» ο πολιτικός συντάκτης Δημήτρης Μητρόπουλος. Το οποίον σε άλλα μαγαζιά μπορεί να μη σήμαινε και πολλά, στον ΔΟΛ, όπου όλα έχουν τη σημασία τους, έχει ερμηνευθεί ως προοπτική ένταξής του στη διευθυντική ομάδα. Θα το δούμε κι αυτό; Εξαρτάται αν ο Χρήστος Μεμής θα αναλάβει ευρύτερες αρμοδιότητες και αν θα τηρηθεί εν τέλει η (πάντα ισχυρή στη Μιχαλακοπούλου) επετηρίδα.
** ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ του τηλεοπτικού περιοδικού «TV Zapping» (από 50% στον Πήγασο και στον ΔΟΛ) αναλαμβάνει ο Φώτης Τσιμέλας, υπεύθυνος των ενθέτων περιοδικών στο κυριακάτικο «Εθνος».
** ΤΗ ΣΧΕΣΗ ποδοσφαίρου και media την ξέρουμε πολύ καλά. Οχι μόνο μέσω των «αθλητικών» ΜΜΕ και των «αθλητικών» συντακτών, αλλά και μέσω της ιδιοκτησιακής διαπλοκής που τα..
συνδέει συχνά πυκνά. Τέλος πάντων, το ζήτημα είναι τώρα αυτές τις μέρες, αυτές τις εβδομάδες, αυτούς τους μήνες, μια ομάδα μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα σε ένα κανάλι. Κι αυτό γιατί οι ανάλγητοι τροϊκανοί επιβάλλουν στους τραπεζίτες να δίνουν δάνεια μόνο στη μία πλευρά και όχι και στις δύο. Ως εκ τούτου, ή η ομάδα θα πάει μπροστά ή το κανάλι. Και για την ώρα, βλέπω την ομάδα να αντιμετωπίζει το μέλλον με θάρρος και «ζεσταμένη» την τσέπη.
** ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ότι από τους διαγωνισμούς τηλεοπτικής αδειοδότησης θα αποκλείονται όσες επιχειρήσεις «δεν τηρούν κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας», αυτό το «τηρούν» ποιος ακριβώς θα το ελέγχει;
- από τα Μέσα και media του Χρ. Ξανθάκη στην Κ.Ε.