ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Πόσο χρήσιμος είναι ο Αρης Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΪ;

Πολλά γράφονται κι ακούγονται περί σαρωτικών αλλάγων στην διευθυνική ομάδα του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ. Αλλαγές που περιλαμβάνουν και το όνομα του διευθυντή του ραδιοσταθμού, Αρη Πορτοσάλτε. Προφανώς ο δημοσιογράφος προορίζεται για υψηλότερες θέσεις καθώς οι υπηρεσίες που προσφέρει στον όμιλο Αλαφούζου είναι πολύτιμες. Ας δούμε έναν από τους λόγους που καθιστούν τον Πορτοσάλτε χρήσιμο για τους εργοδότες του:
Μόνο έκπληξη δεν αποτελεί η -για ακόμη μία φορά- προσπάθεια του ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΙ 100.3 να δημιουργήσει απεργοσπαστικό μηχανισμό. Έχοντας απέναντί του το σύνολο των δημοσιογράφων στον ραδιοφωνικό σταθμό, Άρης Πορτοσάλτε και Βασίλης Οικονόμου, βγήκαν.. κανονικά στον αέρα του ραδιοφώνου κατά τη διάρκεια της στάσης εργασίας (11.00-16.00, Τρίτη 4 Ιουνίου 2013)) η οποία είχε εξαγγελθεί για όλα τα ιδιωτικά και δημόσια ΜΜΕ ώστε να μπορέσουν οι εργαζόμενοι να συμμετάσχουν στην Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΣΗΕΑ εν όψει των εκλογών (18-19/6/2013).
Δεν είναι η πρώτη φορά που τα δύο στελέχη του ομίλου ΣΚΑΙ ηγούνται απεργοσπαστικού μηχανισμού, πολλές φορές “παγιδεύοντας” κάποιους από τους καλεσμένους τους οι οποίοι αγνοούν ότι τροφοδοτούν, με τη παρουσία τους, ένα απεργοσπαστικό πρόγραμμα.
Λίγα 24ωρα μετά το εμετικό άρθρο για τον Τούρκο διαδηλωτή που…προκάλεσε την “αύρα”, η διοίκηση του Ρ/Σ ΣΚΑΙ 100.3 όχι μόνο δεν σεβάστηκε την στάση εργασίας, αντιθέτως, μία μέρα νωρίτερα κάλεσε τους εργαζόμενους που δεν θέλουν να λάβουν μέρος στη στάση εργασίας να το δηλώσουν στο λογιστήριο έτσι ώστε να μην πραγματοποιηθεί η αντίστοιχη περικοπή στο μεροκάματο από το…8ωρο εργασίας. Να ενημερώσουμε εδώ ότι το 8ωρο έχει “καταργηθεί” εδώ και χρόνια στο χώρο των δημοσιογράφων. Αλλά όταν πρόκειται για περικοπές, φαίνεται, πως για τον Όμιλο Αλαφούζου, ισχύει. (syspeirosi)