ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Ρήξη Θέμου με τον ΑΝΤ1, λόγω Λάτσιου - Ματαιώνεται η τελευταία εκπομπή του ΟΛΑ

Ματαιώνεται η τελευταία εκπομπή του ΟΛΑ στον ΑΝΤ1 μετά την ξαφνική ρήξη στις σχέσεις του καναλιού με τον Θέμο Αναστασιάδη, λόγω Γιάννη Λάτσιου.
Εδώ και αρκετές εβδομάδες οι συντελεστές του ΟΛΑ, Θέμος Αναστασιάδης και Βαγγέλης Περρής είχαν διαμαρτυρηθεί στον Γιάννη Λάτσιο επειδή η εκπομπή ξεκινούσε, πολύ αργά μετά τα μεσάνυχτα, παρά την υψηλή της τηλεθέαση.
Οι δυο δημοσιογράφοι εξέφρασαν την έντονη δυσφορία τους αλλά ο Λάτσιος συνέχισε  την ίδια τακτική και την περασμένη Δευτέρα και Τρίτη την έστειλε …στη 1 μετά τα μεσάνυχτα!
Η κίνηση αυτή ερμηνεύθηκε ως «πρόκληση» και ήρθε να προστεθεί σε άλλες παλαιότερες.
Το θέμα είναι τώρα αν αυτή η ρήξη θα επηρεάσει το μέλλον της εκπομπής στο κανάλι την επόμενη.. τηλεοπτική σεζόν. Θα συνεχίσει η όχι στον ΑΝΤ1 η εκπομπή που ειδικά φέτος έχει την υψηλότερη τηλεθέαση από όλες τις εβδομαδιαίες εκπομπές του καναλιού;
Πριν απαντήσουμε  πρέπει να λάβουμε υπόψη μας και τις άριστες σχέσεις του Θέμου με την οικογένεια Κυριακού και ασφαλώς τον τηλεοπτικό πόλεμο που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη  εδώ και μερικές εβδομάδες με τον ανταγωνισμό να φουντώνει.
- zoomnews