ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Ο Κώδικας της Γιάννας

Τελικά που το πάει η σύζυγος του Θόδωρου Αγγελόπουλου; Μετά την τεράστια εκδοτική επιτυχία του «My Greek Drama», που έγινε «Γιάννα», αρχίζει και τις δημόσιες εμφανίσεις στο πλατύ κοινό μέσω τηλεοπτικών συνεντεύξεων. Μάλιστα επέλεξε να μιλήσει στον «σοβαρό» Παπαχελά (του Αλαφούζου) και τους Νέους Φακέλους του ΣΚΑΪ.
Προφανώς η σύζυγος του μεγαλοεπιχειρηματία επιχειρεί σιγά σιγά να εξωραΐσει την εικόνα της που έχει πληγεί από τις σοβαρότατες καταγγελίες για σπατάλες στο 2004, αλλά και την παταγώδη αποτυχία της ως εκδότριας εφημερίδων. Πολλοί λένε ότι τότε είχε βάλει στοίχημα να ξεπεράσει τον Λαμπράκη του ΔΟΛ και τον Σταύρο Ψυχάρη. Οταν το κορίτσι από την Κρήτη «ατύχησε» ως εκδότρια, αποφάσισε να κάνει λίφτινγκ στο image της. Ανέθεσε σε άλλους τη «βρώμικη» δουλειά του εκδότη και η ίδια έγινε συγγραφέας..
και μάλιστα επιτυχημένη, όπως λένε. Το καινούργιο στοίχημα είναι να ξεπεράσει τον Dan Brown (του Κώδικα Ντα Βίντσι).

Υ.Γ Από τους μεγαλύτερους fan της «Γιάννας» είναι ο Θ. Αγγελόπουλος και λέγεται πως όπου βρει το βιβλίο το αγοράζει κατά δεκάδες (χιλιάδες) για να τα χαρίζει στους φίλους του.