ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Στους διαδρόμους της Μιχαλακοπούλου 80...

** Βολές κατά Καρακούση
Τα πυρά όλων συγκέντρωσε ο διευθυντής του «Βήματος» Αντώνης Καρακούσης που έχασε το θέμα της Τουρκίας! «Εχθροί» και «φίλοι» στον ΔΟΛ, χρέωσαν στον διευθυντή της εφημερίδας αδυναμία να κινητοποιήσει τον μηχανισμό κατά τη διάρκεια του Σαββάτου, με αποτέλεσμα στο φύλλο της Κυριακής να μην φιλοξενείται λέξη για την εξέγερση στη γείτονα. Φαίνεται ότι εκτός της εμφανούς έλλειψης αντανακλαστικών, η καθυστέρηση στην καταβολή των δεδουλευμένων, έπαιξε τον ρόλο της! Προφανώς, η οικονομική εξάντληση, έφερε αδιαφορία και.. απροθυμία!

** Ούτε τον Μουλόπουλο!..
«Από τη μία πλευρά ο ΔΟΛ κατηγορεί τον Τσίπρα ότι κάνει καταγγελίες και επιθέσεις χωρίς να λέει ονόματα και από την άλλη, στο ίδιο κείμενο της εφημερίδας γίνονται καταγγελίες και επιθέσεις χωρίς ο Ψυχάρης να τολμά να αναφέρει ονόματα παρά το ότι "φωτογραφίζει" συγκεκριμένα άτομα» σχολίαζαν στους διαδρόμους της Μιχαλακοπούλου 80 και χαμηλόφωνα συμπήρωναν στο ίδιο πνεύμα: «Ούτε τον Μουλόπουλο δεν τόλμησαν να αναφέρουν ονομαστικά στο άρθρο και περιορίστηκαν στο “πρώην υπάλληλος”»…

** Σενάρια για συγχώνευση των εφημερίδων ΝΕΑ και ΒΗΜΑ
Άκρως δυσοίωνες είναι οι συζητήσεις για το μέλλον του ΔΟΛ που διεξάγονται στο πολιτικό-μιντιακό παρασκήνιο και σε σημαντικό βαθμό εξηγούν την επιθετική στάση που έχει υιοθετήσει εσχάτως ο Σταύρος Ψυχάρης – όπως αυτή εμφανίστηκε, μέσα από τα άρθρα που δημοσιεύτηκαν στο «ΒΗΜΑ» και στα «ΝΕΑ» και αφορούσαν στις εξελίξεις στα ΜΜΕ.
Όλοι και όλα – ανεξάρτητα της αφετηρίας και των προθέσεών τους, συγκλίνουν στο αυτονόητο, που δεν είναι άλλο από την ανάγκη εξεύρεσης χρημάτων για την άμεση στήριξη του ΔΟΛ. Η αδυναμία του οργανισμού να δανειοδοτηθεί, σε συνδυασμό με τις υπέρογκες υποχρεώσεις που αντιμετωπίζει άμεσα, αλλά και την «υποχρεωτική» συμμετοχή του στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου του MEGA, τείνουν να προκαλέσουν «ασφυξία» με άγνωστες τις συνέπειες. Με αυτά τα δεδομένα, αρκετοί, εντός και εκτός οργανισμού, στοιχηματίζουν στην επόμενη ημέρα του ΔΟΛ. Ως τελευταία ευκαιρία – από πολλούς, αναφέρεται η προσπάθεια συγχώνευσης όλων των τμημάτων των δυο εφημερίδων («ΤΑ ΝΕΑ» & «ΤΟ ΒΗΜΑ»), προκειμένου να διασωθεί. 
-πηγή: enimerosi24