ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Ο Κουρτάκης βγάζει λαγούς...

Η θερμοκρασία ανεβαίνει και η εφημερίδα «Παραπολιτικά» του Γιάννη Κουρτάκη φροντίζει τον ουρανίσκο σας...
Τα πιο νόστιμα και δροσερά Γλυκά από την Μαγειρική Βιβλιοθήκη του «Αλάτι και Πιπέρι»
Ο γνωστός σεφ Ανδρέας Λαγός ετοιμάζει ανάλαφρα γλυκά για το καλοκαίρι...
Ζελέ, σορμπέ, παγωτά και βήμα - βήμα τρεις βασικές τεχνικές ζαχαροπλαστικής για να φτιάχνετε γρήγορα, εύκολα κέικ, μαρέγκα και παντεσπάνι.
Μαζί με τα «Παραπολιτικά» οι 30 καλύτερες δοκιμασμένες συνταγές και 3 αγαπημένες γεύσεις βήμα-βήμα! Ο πραγματικός λαγός όμως που βγάζει ο Κουρτάκης είναι το ότι προσφέρει στους αναγνώστες της εφημερίδας απεριόριστη χρήση..
τηλεφώνου, προς σταθερά και κινητά τηλέφωνα, μονο με 27,90 ευρώ το μήνα. Πέραν της απεριόριστης χρήσης του τηλεφώνου, οι συνδρομητές θα έχουν την δυνατότητα και απεριόριστης χρήσης Ιντερνετ..
Οπως λέει ο Κουρτάκης πρόκεται για μια ξεχωριστή προσφορά από την εφημερίδα «Παραπολιτικά» και την εταιρεία Forthnet, που αφορά όλους τους αναγνώστες και ισχύει για πάντα. Με απλά λόγια με ένα κουπόνι που θα βρουν οι αναγνώστες στις σελίδες της εφημερίδας αυτό το Σάββατο 8 Ιουνίου, θα έχουν την δυνατότητα με 27,90 ευρώ το μήνα, να τηλεφωνούν σε σταθερά, κινητά και να κάνουν ελεύθερη χρήση του Ιντερνετ.