ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Σαρωτικές αλλαγές στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ - Αποχώρησε η Ζαμπέτογλου από το «Θέμα»

** Ακούγεται πως οι σαρωτικές αλλαγές στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ δεν περιλαμβάνουν μόνο τον διευθυντή Αρη Πορτοσάλτε αλλά και τους αρχισυντάκτες που επελέγησαν τους τελευταίους μήνες. Πρόθεση του Γιάννη Αλαφούζου είναι να γίνει επανεκκίνηση από μηδενική βάση.

 ** Αποχώρησε από το «Πρώτο Θέμα» η δημοσιογράφος Νάνσυ Ζαμπέτογλου μετά από επιτυχημένη συνεργασία ενός χρόνου με την κυριακάτικη εφημερίδα. Πληροφορίες θέλουν το πρώην στέλεχος της ΙΜΑΚΟ και του «Θέματος»  να εξετάζει την ανάληψη πρωταγωνιστικού ρόλου στον όμιλο Φιλιππάκη. Προς το παρόν η Nάνσυ..
Ζαμπέτογλου ασχολείται με το επιτυχημένο Joy στο κανάλι του Φαλήρου.

** Πριν από μερικές ημέρες ο Γιώργος Μπόμπολας επισκέφτηκε στο Προεδρικό Μέγαρο τον Κάρολο Παπούλια. Ο Πρόεδρος τους τελευταίους μήνες εχει πυκνώσει τις επαφές του (άγνωστο γιατί) με ανθρώπους των μίντια και στο πλαίσιο αυτό συναντήθηκε πρόσφατακαι με τον δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη.

** Απογευματινή καθημερινή ζώνη ετοιμάζουν στην ΕΡΤ. Γιώργος Κουβαράς, Οντίν Λιναρδάτου και Μανώλης Σταυρουλάκης αναλαμβάνουν ένα ενημερωτικό μαγκαζίνο (6-8μμ), με στόχο η κρατική τηλεόραση να κερδίσει τηλεθέαση από τα ιδιωτικά κανάλια.

** Την ίδια ώρα ο όμιλος Alpha σχεδιάζει δυναμικό comeback στην ενημέρωση, ξεκινώντας από το καλοκαίρι. Στόχος, η αλλαγή προγράμματος στο ραδιόφωνο, με ενίσχυση της πρωινής ζώνης. Ενημερωτικές «ενέσεις» με ειδικές εκπομπές θα υπάρξουν και στην τηλεόραση, με την προσδοκία για αύξηση της παρεμβατικότητας και φυσικά της τηλεθέασης.

** Στη σύσταση επιτροπής για τις ραδιοτηλεοπτικές μεταδόσεις κατά τη διάρκεια της ελληνικής προεδρίας του Συμβουλίου της Ε.Ε το α' εξάμηνο του 2014, προχώρησε ο Σίμος Κεδίκογλου. Την επιτροπή απαρτίζουν οι Γιάννης Παναγιωτόπουλος, γ.γ Μέσων Ενημέρωσης (ως πρόεδρος), Αλεξία Καμπούρη, Αιμίλιος Λιάτσος και Αντώνης Σκυλλάκος. - πηγή: Παραπολιτικά