ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Η απόλυση του Δημήτρη Κόκκορη στον «Επενδυτή» ξεχείλισε το ποτήρι...

Απεργιακές κινητοποιήσεις στην εφημερίδα των Μπενέκου - Σκαναβή

Σε νέες περιπέτειες μπήκαν οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα «Επενδυτής» μετά και την μετακίνηση του Δ. Δουρή και του Γ. Παπαθανασίου από τον «Ελ.Τύπο» και την ανάληψη διευθυντικών θέσεων στο εβδομαδιαίο φύλλο. Η ιδιοκτησία της εφημερίδας «ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ» (Μπενέκος - Σκαναβής) μετά την επιβολή αλλεπάλληλων μειώσεων στους μισθούς προχώρησε σε δραστική μείωση του προσωπικού, κόβοντας δεκάδες θέσεις εργασίας.
Τελευταίο κρούσμα της ανάλγητης εργοδοτικής συμπεριφοράς, η τρομοκρατική και εκβιαστική προς τους υπόλοιπους εργαζόμενους απόλυση του Δημήτρη Κόκκορη, επειδή ο δημοσιογράφος αρνήθηκε να συναινέσει στην περαιτέρω μείωση του μισθού του. Κατόπιν τούτων το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την κήρυξη 24ωρης..
απεργίας από τις 6 το απόγευμα σήμερα Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2013 έως τις 6 το απόγευμα αύριο Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2013 για τους δημοσιογράφους, οι οποίοι εργάζονται στην εφημερίδα «ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ».
Η ΕΣΗΕΑ και οι δημοσιογράφοι στην εφημερίδα «ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ» απαιτούν την άμεση ανάκληση της απόλυσης του  Δημήτρη Κόκκορη και την αποκατάσταση ομαλών εργασιακών συνθηκών στην εφημερίδα.
Ταυτόχρονα, το Δ.Σ. της Ενωσης καλεί τους εργαζόμενους σε συνέλευση αύριο Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2013 στις 2 το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 1ος όροφος).