ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Τον ψάχνουν! Από Μύκονο μέχρι Βραζιλία!

Συγκέντρωση - παράσταση διαμαρτυρίας, την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013 και ώρα 16.30, έξω από τα γραφεία της Alpha Editions, (Αμαρουσίου-Χαλανδρίου 92, Μαρούσι) πραγματοποιούν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι και απολυμένοι χωρίς αποζημίωση του Λυμπέρη. Είναι αυτοί που είχαν την "τύχη" να ζήσουν την κατάρρευση του Ομίλου Λυμπέρη.
Aυτοί που για αρκετούς μήνες δούλευαν απλήρωτοι και έβαλαν πλάτη σε εκείνους που τελικά  δεν μπόρεσαν ή ίσως δεν θέλησαν να αποτρέψουν την καταστροφή.
Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι και απολυμένοι χωρίς αποζημίωση των Εκδόσεων Λυμπέρη όλοι μαζί, ενωμένοι διεκδικούν τα αυτονόητα: τα δεδουλευμένα και τις αποζημιώσεις τους.
Ο γνωστός εκδότης Αντώνης Λυμπέρης, που έκλεισε αιφνιδιαστικά την επιχείρησή του τον περασμένο Νοέμβριο, συνεχίζει να αδιαφορεί προκλητικά για τους 200 περίπου εργαζόμενους και εξωτερικούς συνεργάτες που άφησε στον δρόμο, ενώ τους οφείλει..
εκατομμύρια ευρώ σε δεδουλευμένα και αποζημιώσεις και ενώ πρόσφατη δικαστική απόφαση τους επεδίκασε 800.000 ευρώ.