ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Στάση εργασίας την Τρίτη (11 με 4) για τη συνέλευση της ΕΣΗΕΑ στο Κάραβελ

Στάση εργασίας σε όλα τα Δημόσια και Ιδιωτικά ΜΜΕ της Αττικής, κηρύσσει η ΕΣΗΕΑ, αύριο Τρίτη από τις 11 το πρωί έως τις 4 μετά το μεσημέρι για την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης. Η Ενωση καλεί όλους τους δημοσιογράφους στο ξενοδοχείο «DIVANI CARAVEL» από τις 11 το πρωί για τη συνέλευση που θαπεριλαμβάνει στην ημερήσια διάταξη τα εξής θέματα:
** Έγκριση οικονομικού απολογισμού χρήσης 2012, της έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής και απαλλαγή Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής από κάθε ευθύνη.
** Έγκριση οικονομικού προϋπολογισμού χρήσης 2013.
** Οργάνωση του αγώνα για τη διεκδίκηση Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας- Απεργιακές.. Κινητοποιήσεις.
** Παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο για τη σύναψη νέων συλλογικών συμβάσεων εργασίας και ιδιωτικών συμφωνιών με την ΕΙΗΕΑ, την ΕΙΙΡΑ, την ΕΙΤΗΣΕΕ, την ΕΡΤ-ΑΕ, και το ΑΠΕ-ΑΕ.
** Κήρυξη απεργιών και στάσεων εργασίας.
** Οι δημοσιογράφοι στο διαδίκτυο και η ένταξή τους στην ΕΣΗΕΑ.
** Ορισμός ημερομηνίας για τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών για εκλογή μελών του Δ.Σ., της Εξελεγκτικής Επιτροπής, των Πειθαρχικών Συμβουλίων, των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Μορφωτικού Ιδρύματος καθώς και των εκπροσώπων εργαζομένων και συνταξιούχων στο Μεικτό Συμβούλιο.