ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Ο υπερτιμημένος Παπαδημητρίου (της ΕΡΑ), η σύζυγος και οι λοιποί ευνοούμενοι...

Με 1.000 ευρώ την ώρα θα πληρώνει η ΕΡΤ, δηλαδή όλοι εμείς, τον ηθοποιό Δημήτρη Πιατά για να διαβάζει (!) από το μικρόφωνο της ΕΡΑ κείμενα του Νίκου Τσιφόρου. Η προκλητική απόφαση – στα όρια του σκανδάλου, ανήκει στον γενικό διευθυντή της ελληνικής ραδιοφωνίας, γνωστό – πλην υπερτιμημένο, μουσικοσυνθέτη, Δημήτρη Παπαδημητρίου, που επίσης αμείβεται από εμάς, για υπηρεσίες οι οποίες ελέγχεται κατά πόσο εξυπηρετούν το κοινωνικό σύνολο και όχι τον ίδιο! Αφού – εμφανώς τουλάχιστον, ευνοημένοι από την θέση που κατέχει είναι οι οικείοι του (βλ. σύζυγος Φωτεινή Δάρρα), των οποίων τη δουλειά προβάλει η ΕΡΤ, είτε μέσα από εκπομπές είτε με διαφημιστικά τρέιλερ!
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά: Με απόφαση του Δημήτρη Παπαδημητρίου που..
υπογράφει – για ευνόητους λόγους, ο αναπληρωτής του, γενικός διευθυντής, Ιωάννης Κτιστάκης και με αριθμό πρωτοκόλλου, 310072, ανατίθεται στην εταιρία, «Κυριαζής Ευάγγελος Αν. στούντιο ηχογραφήσεων» με έδρα το Χαλάνδρι Αττικής, η ηχογράφηση 23,5 ωρών για ανάγνωση από τον Δημήτρη Πιατά, κειμένων από το βιβλίο του Νίκου Τσιφόρου, «Εμείς και οι Φράγκοι», αντί του ποσού 23.500 ευρώ! Τα σχόλια δικά σας.
- από τη στήλη media widows, του Νίκου Νικητέα,  στην εφημερίδα «Παραπολιτικά»