ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Ο (εκδότης) Γιάννης Κουρτάκης «ενηλικιώνεται»

Αρχίζει να προσγειώνεται στην πραγματικότητα ο Γιάννης Κουρτάκης που πλέον καταλαβαίνει τις δυσκολίες του να είσαι εκδότης κι αφεντικό. Πρώτα χρειάστηκε να «χαλάσει την καρδιά του» και να στενοχωρηθεί με φίλους και γνωστούς (πολιτικούς και μη) που του ζητούσαν να προσλάβει τα «βίσματά» τους σε κάποια από τα μέσα που ελέγχει.
Μετά ακολούθησαν διάφορες αποκαλύψεις που στενοχώρησαν κάποιους,  πάλι γνωστούς και άρχισαν από τηλεφώνου τα παράπονα και οι γκρίνιες ενώ στην Ιάσονος ήρθαν και οι πρώτες αγωγές. Την περασμένη Κυριακή ήταν η σειρά της Αυγής να στενοχωρήσει τον Γιάννη Κουρτάκη που έγραψε για «τα νέα τζάκια της διαπλοκής όπου φιγουράρει ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης που έχει δημιουργήσει έναν μίνι μιντιακό 'Ομιλο, με "ναυαρχίδα" την εφημερίδα Παραπολιτικά, η οποία συχνά αναλαμβάνει τη "βρώμικη δουλειά" του Μαξίμου». Ο Κουρτάκης απάντησε με αγωγή κατά της εφημερίδας Αυγή, του διευθυντή της, Νίκου Φίλη και της συντάκτριας του ρεπορτάζ, Αγγέλας Νταρζάνου.
Ολα αυτά φυσικά δεν είναι καθόλου ευχάριστα για τον δημοσιογράφο -και εκδότη πλέον- Γιάννη..
Κουρτάκη. Μάλιστα όπως εξομολογείται σε στενούς συνεργάτες του όλη αυτή η κατάσταση, τού έχει κοστίσει πολύ και έχει φτάσει στο σημείο να αναπολεί την εποχή του ρεπορτάζ... Κι ας έτρεχε να προλάβει να γράψει και να δώσει τα άρθρα του σε τέσσερα, πέντε ακόμη και έξι διαφορετικά έντυπα. Κι ας είχε καθημερινή εκπομπή στο ραδιόφωνο. Τότε, όπως λέει στους συνεργάτες του, ήταν όλα πολύ πιο αληθινά και έντιμα!..
Υ.Γ: Στη φωτογραφία ο Γιάννης Κουρτάκης με τον παπα Δημήτρη (που μοιάζει με τον Τρίμη) ο οποίος έκανε αγιασμό τον περασμένο Σεπτέμβριο, στα γραφεία της Ιάσονος στον Πειραιά.