ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Τι συζητάει ο Ψυχάρης με τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας;

Παρά το προχωρημένο της ηλικίας του ο Σταύρος Ψυχάρης δεν παύει να σχεδιάζει το μέλλον (του). Ανάμεσα στις επόμενες κινήσεις του αφεντικού του ΔΟΛ είναι η δημιουργία ενός μεγάλου πόρταλ υποδοχής ειδήσεων -με σταδιακή κατάργηση των επιμέρους- το οποίο θα διανέμεται σε διαφορετικές πλατφόρμες ενημέρωσης, μέσω pc, ipad, mobile phone κ.λπ., κατά το πρότυπο της διεθνούς εμπειρίας μεγάλων ομίλων Τύπου. Για τον σκοπό αυτό το συγκρότημα βρίσκεται σε επαφές με εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, προκειμένου να συμφωνηθεί συνεργασία. Σημαντική λεπτομέρεια: οι.. επικρατούσες σκέψεις μέχρι σήμερα είναι το περιεχόμενο να "κλειδώσει", έτσι ώστε να μπει μπροστά η επιλογή των συνδρομών, όπως λέγεται μάλιστα, με πολύ μικρό τίμημα, έτσι ώστε να προσελκύσει μεγάλο αριθμό συνδρομητών. Το εγχείρημα θα ξεκινήσει από τα περιοδικά.
 Την ίδια ώρα φουντώνουν τα σενάρια περί συνεργασίας ή συγχώνευσης ή απορρόφησης της "Πήγασος" της οικογένειας Μπόμπολα (Έθνος, Ημερησία, Goal News κ.λπ.) από τον ΔΟΛ. Ηδη όπως έχουμε γράψει οι μισθολογικές καταστασεις της «Πήγασος» είναι στα χέρια των ανθρώπων του Ψυχάρη (λέγε με Νίκος Πεφάνης)