ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Κανονικά η απεργία στον Τύπο και στα Μέσα Ενημέρωσης – πλην της ΕΡΤ

Η σημερινή απεργία όλων των κλάδων των εργαζομένων στον Τύπο και στα Μέσα Ενημέρωσης –πλην της ΕΡΤ- συνεχίζεται κανονικά έως τις 6 π.μ. της Τετάρτης, 20 Φεβρουαρίου.
Αντίθετα ανεστάλη η απεργία στην ΕΡΤ έπειτα από την πρωτοφανή κυβερνητική παρέμβαση, όπως εκδηλώθηκε με τις αγωγές της διοίκησης της ΕΡΤ κατά της ΠΟΕΣΥ και της ΕΣΗΕΑ, για την πανελλαδική απεργία των εργαζομένων στα Μέσα Ενημέρωσης, αλλά και τις απαράδεκτες δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου, κατέληξε με τη δικαστική απόφαση,..
που έκρινε παράνομη και τη σημερινή απεργία της Π.Ο.Ε.ΣΥ., για την ΕΡΤ. Μετά από αυτήν την απόφαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ αναστέλλει την απεργία στην ΕΡΤ, για σήμερα.

** H απεργιακή συγκέντρωση έξω από την ΕΣΗΕΑ και η πορεία (φωτογραφία από financial crimes) προς το υπουργείο Εργασίας έγιναν αλλά οι χθεσινοβραδυνές παλινωδίες για το πότε θα γίνει η απεργία (αν θα μείνει στις 19 ή αν θα πάει στις 20) οδήγησαν στην πλημμελή οργάνωσή της με αντίκτυπο στη συμμετοχή των εργαζομένων.