ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

«Ο Β. Μουλόπουλος, πήρε μαζί του στην Αυγή και τους βυζαντινισμούς του Ψυχάρη»

 Τι καταγγέλλει ο εκδότης Γιάννης Κουρτάκης

«Οταν αποφάσισα να προχωρήσω στην έκδοση αυτής της εφημερίδας δεν περίμενα ότι θα δεχόμουν τόσα πολλά χτυπήματα... Εσχάτως έφτασαν στο σημείο να με καταγγείλουν ως «βαποράκι βρώμικων δουλειών» για λογαριασμό του Μαξίμου. Τις τελευταίες μέρες είναι αλήθεια ότι αρχίζω να προσγειώνομαι στην πραγματικότητα...»
Αυτά αναφέρει ο δημοσιογράφος- εκδότης Γιάννης Κουρτάκης σε σημείωμά του στην εφημερίδα Παραπολιτικά ενώ σημειώνει με έμφαση ότι πίσω από το δημοσίευμα της Αυγής βρίσκεται το πρώην στέλεχος του ΔΟΛ Βασίλης Μουλόπουλος που, όπως λέει, έφερε στην εφημερίδα της Κουμουνδούρου τους βυζαντινισμούς από τα συγκρότημα της διαπλοκής και κατ΄επέκταση τις λογικές του πρώην εργοδότη του Σταύρου Ψυχάρη! Ο δημοσιογράφος εκδότης κάνει λόγο για «αριστερή προπαγάνδα από τον..
Μουλόπουλο και την παρέα του».
Τα πράγματα όμως μπερδεύονται καθώς την ιδια στιγμή βουίζουν τα μίντια ότι ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης μπαίνει στον («διαπλεκόμενο») ΔΟΛ και χτίζει μια αυτοκρατορία στα media (Παρόν). Τώρα θα αναρωτηθείτε: τι σχέση έχει ο Γιάννης Κουρτάκης με τα του ΔΟΛ και τον πρόεδρο του Ολυμπιακού; Καμμία, αν πιστέψουμε τις δηλώσεις Κουρτάκη αλλά και του ίδιου του Μαρινάκη που έστειλε εξώδικο στην Αυγή την περασμένη εβδομάδα με το οποίο ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμμιά σχέση με την εφημερίδα Παραπολιτικά και τον εκδότη της.
Προφανώς το μόνο που τους συνδέει είναι η αγάπη τους για τον Ολυμπιακό (στη φωτογραφία μαζί στη σουίτα του προέδρου στο Καραϊσκάκη).

Διαβάστε ακόμη: Ο (εκδότης) Γιάννης Κουρτάκης «ενηλικιώνεται»