ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Απεργία σε όλα τα ΜΜΕ - Συγκέντρωση στην ΕΣΗΕΑ και πορεία στο υπουργείο Εργασίας

Εικοσιτετράωρη (24ωρη) απεργία από τις 6 το πρωί  της Τρίτης, 19 Φεβρουαρίου έως τις 6 το πρωί της Τετάρτης, 20 Φεβρουαρίου, πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ. Στις 12 το μεσημέρι θα γίνει απεργιακή συγκέντρωση έξω από το κτήριο της ΕΣΗΕΑ, προκειμένου να ακολουθήσει πορεία προς το Υπουργείο Εργασίας.
Στην απεργία συμμετέχουν οι δημοσιογράφοι σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (εφημερίδες, δημόσια και ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ,ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας, ΟΤΑ, Δημόσιο, ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ, Δημοτικά ΜΜΕ, Γραφεία Τύπου, περιοδικά, site).
Μετά τη δικαστική απόφαση που έκρινε παράνομη την αυριανή 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ στην ΕΡΤ..
στο πλαίσιο της πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, και παρά την αγωγή που κατέθεσε η Διοίκηση της ΕΡΤ κατά της ΠΟΕΣΥ για να κριθεί παράνομη και η απεργία που κήρυξε η Ομοσπονδία πανελλαδικά σε όλα τα ΜΜΕ, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ διευκρινίζει ότι η απεργία αρχίζει κανονικά στις 6 το πρωί της Τρίτης 19-02-2013 και τερματίζεται στις 6 το πρωί της Τετάρτης 20-02-2013.
Σήμερα Τρίτη στις 9 π.μ. εκδικάζεται η αγωγή της ΕΡΤ κατά της ΠΟΕΣΥ.