ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

«Λίγη ντροπή κύριε Καψή…»

Τι διαβάζει κάθε πρωί ο εξ απορρήτων του Τσίπρα, Ν. Παππάς 
Τίποτε δεν αφήνει να πέσει κάτω ο στενός συνεργάτης και διευθυντής του γραφείου τύπου του Τσίπρα. Ο Νίκος Παππάς κάθε πρωί με τη βοήθεια συνεργατών του, μελετά όλες τις εφημερίδες, διαβάζει τα σάιτ και τα μπλογκς.
Οι εφημερίδες που ξεψαχνίζει και μελετά επισταμένως ο Νίκος Παππάς είναι του ΔΟΛ (Νέα, Βήμα) του Μπόμπολα (Ημερησία, Εθνος) και εσχάτως τα παραπολιτικά του Γιάννη Κουρτάκη. Ειδικό «συνεργείο» έχει αναλάβει να κοιτάζει τα σάιτ και τα μπλογκς των ίδιων ομίλων. Αναλόγως με το τι γράφεται ο Νίκος Παππάς αποφασίζει σε ποιον και πως θα απαντήσει. Το Twitter σε πρώτη φάση (ακολουθούν δελτία τύπου κι επίσημες ανακοινώσεις) είναι ο πιο εύκολος κι άμεσος τρόπος.
Ετσι μετά την απάντηση στον αρθρογράφο των ΝΕΩΝ Γιάννη Πρετεντέρη περί ΟΠΑΠ σειρά είχε..
ο Παντελής Καψής. Ο Νίκος Παππάς απάντησε μέσω Twitter στα όσα έγραψε  ο πρώην υπουργός, πρώην στέλεχος του ΔΟΛ και νυν αρθρογράφος του Μπόμπολα, περί μεταλλείων χρυσού, ΣΥΡΙΖΑ και «επικίνδυνης σχέσης του με τη βία».
Στο άρθρο του στην τελευταία σελίδα του Εθνους, υπό τον τίτλο «Ποιος είναι προβοκάτορας;», ο Καψής γράφει μεταξύ άλλων: «Με τον ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε και να συμφωνήσει κανείς ότι αποτελεί επικίνδυνη επιλογή για τις πολιτικές ελευθερίες η δίωξη στελέχους του για «ηθική αυτουργία» στην επίθεση των κουκουλοφόρων κατά των μεταλλείων χρυσού. Το μείζον που προέκυψε, ωστόσο, δεν είναι οι ποινικές ευθύνες του συγκεκριμένου στελέχους αλλά οι τεράστιες πολιτικές ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ και η πραγματικά επικίνδυνη σχέση του με τη βία».
Ο Ν. Παππάς, δεν άργησε να απαντήσει μέσω Twitter: «Ο κ. Καψής ήταν υπουργός την 12/2/12.Όταν έπεσαν 3.000 δακρυγόνα. Σήμερα μιλάει για επικίνδυνη σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με τη βία. Λίγη ντροπή;»...