ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Γιατί συνελήφθη η (αδερφή της Μάνιας) Ελένη Τεγοπούλου;

Εξελίξεις φαίνεται πως πυροδότησε η μήνυση που κατέθεσε στις αρχές Φεβρουαρίου, στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών ο πρόεδρος του ΕΤΑΠ ΜΜΕ, Κώστας Τσουπαρόπουλος. Με την μήνυση ζητούσε την ποινική δίωξη και τιμωρία της Ελένης (Λένας) Χρ. Τεγοπούλου για χρέη περίπου 350.000 ευρώ στο Ενιαίο Ταμείο Ασφάλισης Προσωπικού Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.
Σήμερα το μεσημέρι η Ελένη Τεγοπούλου, αδελφή της εκδότριας της Ελευθεροτυπίας Μάνιας Τεγοπούλου, συνελήφθη για μη καταβολή εργοδοτικών εισφορών προς το ΙΚΑ ύψους 266.359 ευρώ. Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Η σύλληψη έγινε λέει για χρέη προς το ΙΚΑ αλλά μπορεί να αφορούν και το ΕΤΑΠ ΜΜΕ.
Οπως γράφαμε στις 2 Φεβρουαρίου σύμφωνα με τη μήνυση Τσουπαρόπουλου, η εταιρεία Φωτοεκδοτική Α.Ε. -της οποίας πρόεδρος και διευθύνουσα..
σύμβουλος ήταν η Ελένη Χ. Τεγοπούλου- «κατά τη χρονική περίοδο από υπόλοιπο Μαρτίου 2011 έως και Απρίλιο 2012 με πρόθεση και παρά τις οχλήσεις του Ταμείου κατακράτησε και δεν απέδωσε τις εργατικές και εργοδοτικές εισφορές των τεχνικών τύπου» και οι οποίες ανέρχονται σε 347.214,14 ευρώ.
Θυμίζουμε πως πριν από ένα μήνα η Ελένη Τεγοπούλου -κατέχει το 25,17% της Χ.Κ.Τεγόπουλος μετά και την μεταβίβαση του 27% στον δικηγόρο Χάρη Οικονομόπουλο (η Μάνια κατέχει το 25,18%)- είχε παραιτηθεί από τη θέση του αντιπροέδρου στο δ.σ. της εταιρείας.
*Στη φωτογραφία (των zoornalistas) η Ελένη Τεγοπούλου σε στιγμιότυπο από τη θεατρική παράσταση «Αρτούρο Ούι» (του Μπρεχτ) σε σκηνοθεσία Βασίλη Κανελλόπουλου, στο οποίο είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

- Διαβάστε: «Δεν με ενδιαφέρει η εφημερίδα. Εγώ θέλω να ασχολούμαι μόνο με το θέατρο...»