ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Κρεσέντο συκοφαντίας από τον Τάκη Καμπύλη

Πιστός στη γραμμή Κεδίκογλου, ο διευθυντής του Αθήνα 9,84 Τάκης Καμπύλης, δεν έχασε την ευκαιρία να εξαπολύσει από τα μικροφωνα του δημοτικού ραδιοφώνου νέα επίθεση λάσπης και συκοφαντίας στους εργαζόμενους στα δημόσια και δημοτικά ΜΜΕ και στα συνδικαλιστικά τους όργανα.
Ο Τάκης Καμπύλης, που δεν τοποθετήθηκε στη θέση αυτή με κάποιο αξιοκρατικό κριτήριο, αλλά διορίστηκε ως εκλεκτός του δημάρχου Καμίνη, απο την ασφάλεια του κρατικού μισθού του, ..
αναπαράγει την προπαγάνδρα περί αντιπαραγωγικού δημόσιου τομέα που εξυπηρετεί μόνο την απαξίωση του δημόσιου χώρου και τα ιδιωτικά συμφέροντα, λασπολογεί εις βάρος των εργαζομένων που βλέπουν εδω και 3 χρόνια τα εισοδήματα τους να συρρικνώνονται διαρκώς εξαιτίας της μνημονιακής πολιτικής που ο κ. Καμπύλης υπερασπίζεται και αμφισβητεί το δικαίωμα τους στην απεργία και τη συλλογική δράση.
Παραγνωρίζει το γεγονός ότι ο ίδιος δεν μισθοδοτείται από την ελεύθερη αγορά, στην οποία ομνύει, αλλά απο το υστέρημα των δημοτών της Αθήνας, οι οποίοι αξιώνουν ένα ραδιόφωνο ανοιχτό στην κοινωνία και όχι στην εξουσία, ανεξάρτητο και πολυφωνικό, που οι εργαζόμενοι του θα αμοίβονται αξιοπρεπώς και δε θα φλερτάρουν με την εξαθλίωση και θα μπορούν ελεύθερα να παράγουν ενημέρωση χωρίς τους ασφυκτικούς ελέγχους και τις λογοκριτικές παρεμβάσεις του κ. Καμπύλη.
-διαβάστε περισσότερα εδώ