ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Ο Σίμος Κεδίκογλου ήταν πάντα αδύναμος στο ρεπορτάζ

«O Σίμος Κεδίκογλου ήταν πάντα αδύναμος στα ρεπορτάζ του. Εμοιαζε σαν να μην διασταύρωνε ποτέ την είδηση»! Αυτά είπε ο πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ Γιώργος Σαββίδης αναφερόμενος στις απαράδεκτες δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου για την απεργία στα ΜΜΕ.
Ο Σίμος Κεδίκογλου είχε επιτεθεί στην ηγεσία των εργαζόμενων στα μίντια αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ.Ο εκπρόσωπος του Σαμαρά μίλησε για «εργατοπατέρες της ΕΣΗΕΑ που δεν διστάζουν να πλήξουν την διεθνή εικόνα της πατρίδας εν ονόματι του κομματικού συμφεροντος» ενώ κάλεσε τον Τσίπρα «να τους μαζέψει»! Ο πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ, Γ. Σαββίδης, μιλώντας στην Εφημερίδα των Συντακτών, επεσήμανε τον παραλογισμό των δηλώσεων Κεδίκογλου τονίζοντας ότι η Ομοσπονδία κήρυξε απεργία με τους εκπροσώπους όλων των παρατάξεων να είναι παρόντες.
Κάποιος παλιός θυμήθηκε πως ο Γιώργος Σαββίδης είχε προσπαθήσει να μάθει στον Σίμο..
Κεδίκογλου να γράφει, όταν ήταν και οι δύο στην εφημερίδα Απογευματινή....
Φαίνεται όμως πως τα μόνα που έμαθε ο Κεδίκογλου ήταν αυτά δίπλα στη Ρούλα Κορομηλά, δηλαδή να κριτικάρει τις απεργίες και να μιλάει με ευθύνη για τα... πολιτικά πράγματα.