ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Γιατί στα Παραπολιτικά «αγαπάνε» τον Αλέξη Τσίπρα

Το προμοτάρισμα της εφημερίδας Παραπολιτικά συνεχίζεται από την πλευρά του Αλέξη Τσίπρα και της Αριστεράς. Γράφει η Αυγή:
Η αγωγή της εφημερίδας Παραπολιτικά κατά της "Αυγής", με την οποία ζητούν 300.000 ευρώ, συνιστά ρεβανσισμό από πλευράς Σαμαρά ενάντια στις αντίθετες απόψεις, τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξη του στην ΕΤ3. Ο Αλ. Τσίπρας υπογράμμισε πως, με την κίνηση αυτή, επιδιώκουν να κλείσουν την "Αυγή", επειδή εξέπεμψε μια μεγάλη αλήθεια: Μια συχνότητα που δόθηκε στο ΚΚΕ για να εκπέμπει τον λόγο της Αριστεράς, προσπαθούν να την μετατρέψουν σε συχνότητα της κυβέρνησης.
Και ο εκδότης της εφημερίδας Παραπολιτικά τρίβει τα χέρια του για την δωρεάν διαφήμιση. Γιατί..
βέβαια όταν ο αριστερός αρχηγός Τσίπρας (και εν δυνάμει πρωθυπουργός) καταφέρεται κατά μιας εφημερίδας, οι δεξιοί αναγνώστες της αυξάνονται και πληθύνονται. Κάποιος είπε ότι τα Παραπολιτικά, με τη δημοσιότητα που έχει δοθεί κι έτσι όπως πάει το πράγμα, μπορεί και να γίνουν η εφημερίδα και το σύμβολο της δεξιάς -όπως ήταν κάποτε η Βραδυνή και η Ακρόπολη. Ενας άλλος συμπλήρωσε πως «ο Τσίπρας έκανε μάγκα τον Κουρτάκη» και ότι ο τελευταίος αντί να κάνει αγωγές στηνΑυγή θα έπρεπε να της στέλνει ευχαριστήριες επιστολές.


Υ.Γ: Ηδη όλο το διαδίκτυο -κι όχι μόνο- ασχολείται τις τελευταίες μέρες από τη μια με τα δημοσιεύματα της Αυγής και τα δελτία τύπου για τα «Παραπολιτικά» και από την άλλη με την απάντηση και την αγωγή του εκδότη Κουρτάκη.