ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Δ. Πιατάς: Εγώ παίρνω μόνο 67 ευρώ από τα 1000 της κάθε εκπομπής

Τι λέει ο ηθοποιός για τα κείμενα του Τσιφόρου στην ΕΡΑ

Διαψεύδει ο ηθοποιός Δημήτρης Πιατάς τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι για κάθε εκπομπή του στην ΕΡΑ όπου διαβάζει κείμενα του Τσιφόρου από το «Εμείς και οι Φράγκοι», λαμβάνει το ποσό των 1.000 ευρώ.
«Tα επεισόδια συνολικά είναι 45, εάν δεν κάνω λάθος. Το ποσό δεν με αφορά, διότι ειλικρινά, δεν το ξέρω. Eγώ παίρνω μόνο 67 ευρώ το επεισόδιο. Ως πρόθεση μού αρέσει πάρα πολύ να είναι η αμοιβή μου 1000 ευρώ, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν τέτοιου είδους νούμερα» είπε ο Δ. Πιατάς σε δηλώσεις στο ΒήμαFm που ξεκαθάρισε:
«Το ποσό της παραγωγής είναι εξωπραγματικό, αλλά δεν γνωρίζω που πηγαίνει. Είναι πολύ εύκολο να χρησιμοποιούν το όνομά μου. Δεν υπάρχει αυτό το νούμερο όσον..
αφορά το όνομά μου. Όσο, για την απόφαση δεν μπορώ να ξέρω. Έχουν προηγηθεί διάφορες σειρές εκπομπών τέτοιου είδους, με αναγνώσεις, με αιφνιδιάζει η παρουσία μιας τέτοιας αμοιβής και μιας τέτοιου είδους παρουσίας, δεν υφίσταται για εμένα όμως. Δεν γνωρίζω το συνολικό κόστος, ξέρω όμως πως είναι μια παραγωγή που γίνεται σε στούντιο, γιατί το έζησα».