ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Η κούπα του πρωταθλητή ΠΑΟΚ στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη


Την Δευτέρα 20 Μαΐου, λίγες ώρες μετά τη νίκη επί του Άρη με 2-1 που χάρισε στον ΠΑΟΚ τον φετινό τίτλο στη Super League, οι δύο γιοι του Ιβάν Σαββίδη, Νίκος και Γιώργης εμφανίστηκαν μπροστά από το γήπεδο της Τούμπας με την κούπα στα χέρια.
«Μια τελευταία αγκαλιά στο τρόπαιο πριν ο Νίκος επιστρέψει στην Αγγλία. Το τρόπαιο σύντομα θα ταξιδέψει και σε μια ακόμη αγκαλιά, ίσως σ´ εκείνον που το αξίζει περισσότερο, στον Ιβάν Σαββίδη!», ανέφερε στο ποστάρισμα της η ασπρόμαυρη ΠΑΕ και 10 ημέρες αργότερα η κούπα ταξίδεψε στο Ροστόφ.
«Στην αγκαλιά του ανθρώπου που το πίστεψε πρώτος!», έγραψε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνοδεύοντας τη φωτογραφία του χαμογελαστού Ιβάν Σαββίδη.
Ο πρόεδρος των πρωταθλητών φορώντας τη φανέλα της ομάδας (όπως συνηθίζει από τον πρώτο καιρό που ανέλαβε τις τύχες της) και με μία μακριά γενειάδα (που αντιθέτως δεν μας είχε συνηθίσει) κραταέι το τρόπαιο μ' ένα τεράστιο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο του.
Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι η πρώτη που δημοσιεύει η ασπρόμαυρη ΠΑΕ με τον κ. Σαββίδη και η οποία δεν προέρχεται από τις βιντεοκλήσεις που κάνει (ακόμη και καθημερινά) με τα στελέχη της ΠΑΕ ή τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.