ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Συναδελφικά εύσημα


Όταν παίρνεις τα εύσημα από συναδέλφους, έχει άλλη βαρύτητα. Ο λόγος για την Εφημερίδα των Συντακτών και τον Θεόφιλο Σιχλετίδη, που χθες (29.5.2024), στην εκπομπή του  στον ρ/σ Στο Κόκκινο σχολιάζοντας το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας των Συντακτών με τίτλο «Στη Ράφα δολοφονείται η ανθρωπότητα», όπου απεικονιζόταν ακόμα ένα καρέ από την ταινία τρόμου που παίζεται τόσο καιρό στην Παλαιστίνη, είπε το εξής: 
«Φαντάζομαι θα παίρνει σώμα εφημερίδων η κ. Σακελλαροπούλου εκεί στο προεδρικό μέγαρο. Επειδή εμπλέκεται και με τα δημοσιογραφικά βραβεία -τα απονέμει μάλλον καλύτερα-, νομίζω, αν δεν θέλει να δώσει στον κύριο Ευαγγελάτο το φετινό βραβείο, θα μπορούσε να το δώσει στην “Εφημερίδα των Συντακτών” για το σημερινό πρωτοσέλιδο».
Η Εφημερίδα των Συντακτών σχολίασε:
«Ευχαριστούμε, συνάδελφε, και ευχόμαστε να μη χρειαστεί να ξαναβάλουμε τέτοιες φωτογραφίες από έναν τόπο όπου, εκτός από την ανθρωπότητα, δολοφονείται και η ανθρωπιά…»