ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 28 Μαΐου 2024

Προσφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη, ζωντανά ο τελικός από το Mega - Θα πάει ο Μητσοτάκης;


Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Ζωντανά ο τελικός του Conference League την Τετάρτη στις 22:00 στο MEGA


Ως μια μεγάλη προσφορά του MEGA και του ιδιοκτήτη της Alter Ego Media, Βαγγέλη Mαρινάκη στους Έλληνες φιλάθλους, χαρακτηρίζεται η μετάδοση του τελικού του Europa Conference League από το Μεγάλο κανάλι.
Το Mega εξασφάλισε και θα μεταδώσει παράλληλα με την Cosmote tv, τον ιστορικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο και για τον Ολυμπιακό, τελικό του Europa Conference League.
Ολυμπιακός – Φιορεντίνα, ζωντανά την Τετάρτη 29 Μαΐου στις 22:00 από το MEGA. Θα προηγηθούν και θα ακολουθήσουν ειδικές εκπομπές που θα καταγράψουν τα πάντα γύρω από την κορυφαία στιγμή για τον ελληνικό αθλητισμό.
*****
Από το σπίτι του ή το Μέγαρο Μαξίμου θα παρακολουθήσει, όπως όλα δείχνουν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον τελικό του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα, στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Ο πρωθυπουργός έλαβε επίσημη πρόσκληση από την UEFA να δώσει το «παρών» στην OPAP Arena, στο τελευταίο φετινό παιχνίδι της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, όμως θεωρείται σχεδόν βέβαιο – παρά την αντίθετη άποψη που έχουν κάποιοι κοντινοί του συνεργάτες – ότι δεν θα πάει.