ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024

Ο Κουτσούμπας και ο γονέας 1, 2, 3…


Ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας πήρε θέση για τη νομοθέτηση του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών και τάχθηκε από το βήμα της Βουλής ενάντια στο νομοσχέδιο για τον πολιτικό γάμο ΛΟΑΤΚΙ+ προσώπων ενώ  ισχυρίστηκε το αδιανόητο: «Ο γάμος ομόφυλων σημαίνει από χέρι κατάργηση της πατρότητας-μητρότητας»
«Πάει πολύ, να εμφανίζεστε ως υπερασπιστές των δικαιωμάτων επειδή θα φέρετε νομοσχέδιο για τον πολιτικό γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Βέβαια, εδώ που τα λέμε, όταν μιλάμε για τον πολιτικό γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, δεν μιλάμε για την αναγνώριση μιας μορφής συμβίωσης ή για κάποια ρύθμιση των σχέσεων μεταξύ των συμβιούντων, βασικά μιλάμε για την τεκνοθεσία, την από κοινού γονική μέριμνα, τα οποία δεν είναι δύο ξεχωριστές έννοιες. Το αντίθετο: γάμος ομοφύλων σημαίνει από χέρι κατάργηση της πατρότητας-μητρότητας. Οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον γονέα 1, 2, 3 και βάλε. Οδηγεί στην ακραία εμπορευματοποίηση του γυναικείου σώματος με την παρένθετη μητρότητα. Αυτό, πρακτικά, σημαίνει πολιτικός γάμος ομόφυλων ζευγαριών. Ετσι ήταν και έτσι είναι, όσο κι αν προσπαθούν ορισμένοι να το διαχωρίσουν για ευνόητους λόγους», είπε απευθυνόμενος, προφανώς, προς την κυβέρνηση ο γ.γ. του ΚΚΕ.