ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024

Μπορεί να έφταιγαν και οι επιβάτες...


Δεν υπάρχει πιο αισχρή μεθόδευση από το να κατηγορείς έναν νεκρό για τα δικά σου λάθη και παραλείψεις. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ντροπή από το να κρύβεται ένα ολόκληρο κράτος πίσω από τις υπόνοιες για την υγεία ενός ανθρώπου που δεν μπορεί πια να υπερασπιστεί τον εαυτό του.
Οι βουλευτές της ΝΔ που αυτές τις μέρες σκυλεύουν τη μνήμη ενός αδικοχαμένου ανθρώπου καταφέρνουν να απογειώσουν την πολιτική κατάντια σε αυτό τον τόπο. Στο τέλος, μπορεί για όλα να έφταιγαν και οι επιβάτες. Ειδικά όσοι σκοτώθηκαν και δεν είναι εδώ για να διαφωνήσουν…

Στις "Πίσω Σελίδες" μιλά ο Βασίλης Ζησιμάτος, δικηγόρος της οικογένειας του μηχανοδηγού IC62 στα Τέμπη, αναφερόμενος στο εξώδικο προς την εξεταστική επιτροπή επειδή προσπάθησε να επιρρίψει ευθύνες στον νεκρό μηχανοδηγό και για την καταπάτηση του ιατρικού απορρήτου.
Τονίζει ότι ο μηχανοδηγός δεν έχει καμία ευθύνη καθώς λειτούργησε σύμφωνα με τους κανονισμούς, όπως είναι καταγεγραμμένο στις συνομιλίες που έχουν δημοσιοποιηθεί από τη μοιραία νύχτα.
Ο ίδιος κάνει λόγο για πολιτική απρέπεια και ανηθικότητα, για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και ιατρικού απορρήτου, ενώ σημειώνει ότι το κυριότερο είναι ότι χρησιμοποίησαν ιατρικά έγγραφα αποκρύπτοντας συγκεκριμένα κομμάτια, κάτι που δείχνει τη μεθόδευση αυτών των βουλευτών.
Επίσης τονίζει ότι κανένα στοιχείο δεν δείχνει ότι ο μηχανοδηγός είχε θέματα υγείας, τονίζοντας ότι ουδέποτε έπαθε εγκεφαλικό όπως έχει διαρρεύσει.