ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024

Χαμός για την ευρωλίστα της ΝΔ - Ο Αυτιάς περιοδεύει και κόβει πίτες


Δεν περιγράφεται το τι γίνεται το τελευταίο διάστημα στο Μαξίμου εν όψει της συγκρότησης της «γαλάζιας» ευρωλίστας. Εκτός από τους νυν ευρωβουλευτές, συμπεριλαμβανομένου του Μανώλη Κεφαλογιάννη, που πιέζουν για μια ακόμη θητεία, υπάρχουν και οι φρέσκοι, που προσπαθούν να εξασφαλίσουν μία από τις 40 θέσεις στο ευρωψηφοδέλτιο. 
Στο συγκεκριμένο πεδίο υπήρξε μια συνάντηση της Ελίζας Βόζεμπεργκ με τον πρόεδρο Μητσοτάκη, με την πρώτη να θέτει εαυτήν στη διάθεση του δεύτερου. 
Σύμφωνα με το BigMouth του powergame, υπάρχει ένα θετικό κλίμα για τη Βόζεμπεργκ, που δεν αποκλείεται να αποτυπωθεί και στην ανανέωση της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού. 
Επίσης σύμφωνα με τη στήλη εσχάτως κερδίζει έδαφος η πιθανότητα να συμπεριληφθεί στη «γαλάζια» λίστα ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ Γιώργος Αυτιάς, ο οποίος έχει ξεκινήσει να περιοδεύει στην Αττική, δίνοντας το «παρών» σε πίτες που άρχισαν να κόβονται μετά την Πρωτοχρονιά.
Μάλιστα όπως γράφει το BigMouth με δεδομένη την υποψηφιότητα του Ολυμπιονίκη Πύρρου Δήμα, δεν αποκλείεται στο τέλος να μη «χωρέσει» η Βούλα Πατουλίδου αν και η υποψηφιότητά της αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης ανάμεσα στον Μητσοτάκη και τον περιφερειάρχη Τζιτζικώστα. Ωστόσο, δύο Ολυμπιονίκες είναι δύσκολο να χωρέσουν στο ίδιο ψηφοδέλτιο...